Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Olaru Gheoghe

Members
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Orice postat de Olaru Gheoghe

  1. Sef de masina!!Incepator!!Eu,am experinta ,cit cuprinde.Ma angajez la o alta firma ,soferu titular are pretentii absurde.El,ani cit am eu soferie.Cei de facut ???Ar trebui un pic de respect colegial .Nu suntem ingineri,suntemSOFERI.
  2. Colegu,am fost la ei pentru angajare acum 6ani ,dar am fost nevoit sa astept,si nu am avut rabdare.Am plecat la "Manolache'si nu regret .dar daca esti din hunedoara ....
  3. Ar trebui sa fie ceva normal,noi pe drumuri,suntem ca si in .....padure!!!
  4. Colegi,am facut citeva "testari"si am tot avut cardu rosu.Ma descurc ca fac un transport diferit,dar cred ca ciocanele este tot timp de "condus"....Pare aiurea,dar ....eu am patito...poate am fost facut din vorbe,am fost de acord cu ei.... ca aveam ceva mai grav ,si a fost convenabil pt mine,consider ca am scapat.
  5. Am un transporter w ,am modificat un scaun de autobuz ,.si sunt ca pe ...tir,am condus 500km si nu am avut probleme.Daca doresti te pot ajuta tel 0728071119.
  6. Colegii, sunt nevoit sa conduc o ora fara card. Intrebarea este, in cazul in care sunt implicat intr-un accident, eu nefiind vinovat, cam ce as putea patii ? Multumesc !
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.