Jump to content

ovidiu_23

Members
 • Posts

  37
 • Joined

 • Last visited

About ovidiu_23

 • Birthday 08/23/1988

Profile Information

 • Gender:
  Masculin
 • Location:
  Botoșani

Recent Profile Visitors

1,460 profile views

ovidiu_23's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

 1. Salut,trimite mi si mie o oferta detaliata pe adresa de email ovidiubt_sud@yahoo.com. Multumesc
 2. Buna ziua,puteti sa mi spuneti o medie a tonajului(realist vorbind)?Oferta este pentra cap tractor sau ansamblu? Prelata sau frig? Si nu in ultimul rand,pretul pe km se poate negocia sau este fix??
 3. Salut,daca te ajuta cu ceva iti pot da numarul unei avocate din Germania care s a mai ocupat cu spete ca ale tale. Numarul este al asistentei dumneaiei care este romanca. Cred ca v a fi dificil de recuperat prejudiciul, datorita faptului ca nu ai un contract semnat direct cu speditia respectiva,dar poti incerca.
 4. Buna ziua,poate ar trebuie sa informati oamenii,de ce nu ati platit colaboratorii si au plecat cu frigurile in Romania si dupa ati inceput sa i amenintati cu fel si fel de prostii sa va duca semiremorcile inapoi in Spania!!!! A fost bine odata la Espada,dar acum...!!!!!!
 5. Buna ziua,vand firma de transport la cheie cu o vechime de 2 ani ,cu 2 capuri tractor:1 volvo 2015 E6 530000km,1 volvo 2013 E5 EEV 630000 km. Ambele sunt impecabile. Firma nu are datorii. Se poate ceda cu tot cu contract de transport pe comunitate. Firma mai detine aparate de taxare automata ei carduri de carburant la DKV cu limita de alimentare de 14000€ pe luna. Pretul este de 40000€. Pentru orice informatie,va stau la dispozitie la numarul de telefon:0745900053
 6. Faci asigurare de nivel financiar,nu trebuie sa ai in cont nici o suma,doar platesti acea asigurare. Nu e scumpa asigurarea respectiva!!
 7. ovidiu_23

  Volvo E6

  Ok,mulțumesc frumos!!
 8. ovidiu_23

  Volvo E6

  Și se poate comuta pe power? Dacă da,îmi poți spune cum? Scuze dacă pare hilar,dar nu am mai lucrat pe E6 și nu am reușit sa i dau de capăt!!
 9. ovidiu_23

  Volvo E6

  Am încercat și cu"+" ,nu creste viteza. Merge cu 87 doar pe pilot,din pedala merge cu 90. Cred ca singura varianta viabila,rămâne reprezentanta!! Oricum,mulțumesc de sfaturi!!
 10. ovidiu_23

  Volvo E6

  Salutare,am achiziționat un Volvo E6 și când îl pun pe pilot automat merge cu 87 km/h. Ma poate îndruma un coleg cum sa l fac sa meargă cu 90 km/h pe pilot automat??
 11. Am pățit și eu așa ceva,rezolvarea a fost următoarea: am fost in service Volvo(Linz),nu găseau problema și intr un final au găsit-o,au schimbat pedala de acceleratie și au rezolvat problema. Poate pare hilar,dar așa am rezolvat!! Diferența este ca a mea nu e manuala!! Am uitat sa specific,tot service-ul a costat 500€(pedala-tester-manopera)
 12. Trebuie sa fii plătitor de TVA,cel mai bine consulta un contabil!
 13. Oameni buni,luminati-ma și pe mine,cum este posibil sa lucrezi cu 0,8€ și cu banii la 45 de zile?? Pana încasezi banii,fie ei și putini,ai de plătit 2 salarii la șofer,contabila,dările la stat și câte 2 facturi pe luna pentru carburant și autostrăzi?? Chiar si in aceste condiții sau găsit tractionisti sa lucreze!!!!! Numai înțeleg nimic...și apropo sa nu fiu suspectat ca sunt unul din acei oameni care iau vorbit urat,in nici in caz,pur și simplu am ascultat oferta ei și am ignorat-o total după ce am încheiat conversatia cu dumneaiei!!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.