Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Dan1el21

Members
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profile Information

  • Locatia:
    Suceava

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Dan1el21's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. merge treaba cu tractionistul ? cat iti ramane pe luna bani curati/profit ?

  2. Astea sunt termenii ce ni sunt oferiti , noi suntem mici , trebuie sa respectam cum dicteaza cei mari . Ca usor in timp ne marim parcul si putem fie sa ne gasim alti colaboratori, fie sa mai negociem pretul si datele in favoarea ambelor parti...
  3. Eu m-am incadrat la oferta 1. Mi-am achizitionat un DAF XF si luna asta a ajuns la prima incarcare si a plecat la descarcat, vedem la sfirsit de luna cati km se vor aduna .
  4. M-am apucat si eu de o colaborare prin Bogdan aceasta e prima luna vedem rezultatele dupa 3 luni ! Este o persoana foarte okey recomand!
  5. Interesant multumesc de ajutor ca as fi interesat sa ma apuc de asa ceva dar inca nu stiu niste colaboratori din afara si de asta am zis sa mai intreb si pe aici poate sunt persoane ce cunosc mai bine ca mine ca mine domeniul .
  6. Scuzati-ma ca am creat un topic pentru asta dar as dorii sa aflu de la persoane care au ceva experienta , cunostinte pe piata de camioane. As dorii eu ca SRL din romania sa inchiriez catre o firma din afara un CAP DE TIR (EURO 5) as gasii sa spunem o firma din afara ce sa imi inchirieze TIR ul in conditiile in care nu am sofer ? Va multumesc si imi cer scuze ca am creat un topic pentru asta dar nu am gasit aceasta informatie pe forum
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.