Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

ghost

Members
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    Kassel

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

ghost's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Colegul florian g eu am mai lucrat la ei, din pacate am lucrat doar o luna. Vreau sa ma intorc la ei ca nu am experienta si nu imi gasesc in alta parte (e ceva mai complicat). Am sunat la ei le-am zis ca am lucrat si care a fost treaba, m-au pus sa trimit un c.v. si au zis ca sansele sunt mici sa ma ia inapoi dar nu sunt nule. Astept sa vad ce se intampla.
  2. Buna. Am si eu o intrebare. Mi-a spus cineva ca Trota ar avea sediu si in timisoara,stie cineva daca este adevarat? Multumesc
  3. Da multumesc colegu' as prefera o firma din timisoara sau arad ca nu prea am legaturi' eu sunt din resita, daca stie cineva vreo firma si ma poate ajuta. Multumesc.
  4. Multumesc pentru raspunsuri. Cel cu U.K. nu pot din pacate ajunge la interviu si se cere experienta, care din pacate nu o detin . Am aplicat un c.v. la Kurt Beier .dk si astept un raspuns (multumesc iulian_dk ), iar daniel imi pare rau dar sunt la fel de experimentat ca si tine deci nu prea pot sa te ajut dar multumesc inca odata, mai astept sugestii.
  5. Buna, am categoriile BE+CE si am mai lucrat o luna pe comunitate la Hartl trans dar am renuntat ca acolo esti tratat ca un sclav, plus ca jumatate de luna am mers si fara navigatie prin europa, mai exact cu harta cumparata din banii nostrii. Imi puteti spune o firma serioasa care angajeaza incepatori?
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.