Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

nico_cosmi07

Members
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de nico_cosmi07

  1. Ceau colegii,daca mergi maine la interviu spune-ne si noua ceva despre ei daca afli ..................
  2. Salutare, vreau sa va spun si eu sa va feriti de o firma de tepari ,firma se numeste S.C.ICIRUAL 2003 din ARAD si este o franciza a firmei EGO SPEDITION din WIENA.Salariul pe tara este minim dar nu il vezi decat dupa un an de zile de la angajare si atunci primesti doar 100 de euro restul de bani sunt opriti ca si garantie ,garantie pe care foarte probabil sa nu o main vezi niciodata.Se merge pe magnet,speli tu cisterna fara sa primesti nimic,esti platit cu 10 centi la suta de km.Daca mergi pe tara nu iti sunt platiti km.Daca iti ceri banii o sa ii scoti de la ei doar cu scandal si cu ITM.
  3. Nota 1 pentru firma SC.Icirual.srl Arad,este franciza a grupului EGO SPEDITION din WIENA.Nu se lucreaza la program,se retine salariul pe tara timp de un an de zile ca si garantie iar cand pleci din firma nu il mai vezi,se merge pe magnet,se spala cisternale manual,chiar si la -7 grade celsius,pe scurt niste oameni de nimic.
  4. Salutare colegilor,o firma de carebtrebuie sa va feriti este si firma SC.ICIRUAL 2003 din ARAD,este o franciza a firmei EGO spedition din Wiena,salariul pe tara nu il primiti decat dupa un an la aceasta firma si atunci doar 100 de euro,restul il opresc patronii,diurna se da fractionat,cand vii din cursa dupa 6 saptamani primesti diurna doar pentru 1 luna restul il primesti luna urmatoare,cand vrea patronul.
  5. Salutare colegii Eu trebuie sa astept pana imi dau lichidarea astia de la firma la care am lucrat si probabil plec Vineri. M-ai este cineva care pleaca Vineri? Eu sunt din Arad.
  6. Salut colegii,stie cineva daca este serioasa firma Harltrans?Vreau sa incep soferia si eu si caut ceva.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.