Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

FlorinH

Members
  • Număr conținut

    27
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre FlorinH

  • Dată Naștere 06/05/1974

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    Amsterdam

Vizitatori Recenți Profil

1378 citiri profil

FlorinH's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputație Comunitate

  1. Sal 

    Am aplicat pentru un job ca sofer in Olanda prin intermediul unei firme de recrutare"1to drive b.v.". Urmeaza ca in seara aceasta sa discutam video sa-mi prezinte firma si ceea ce mai am de facut si alte detalii. Vroiam sa te intreb daca stii ceva despre aceasta firma de recrutare si daca sunt ok!!! 

    Ms daca ma poti ajuta si chiar daca nu!!!

     

  2. Nici macar nu am mentionat nivelul meu de pregatire...ci doar ca am primit o oferta care nu se inscrie in conditiile legii. Da, sunt incepator mai bine sau mai slab pregatit. Asta se poate constata la o proba. Si totusi nu intentionez sa ma alatur celor care accepta orice oferta (chiar si una care nu este legala) doar pentru a invata sa conduca un autotren si pentru a putea sustine ca au un job si care, cel mai probabil, vor sfarsi prin a se plange de faptul ca le-au fost opriti bani din salariu pentru mai stiu eu ce paguba facuta. Imi doresc anul acesta sa trec pe 22t, ceva ce nu am condus niciodata, dar nu in orice conditii... Prefer sa stau in Olanda dar nu pe bancuta (asa cum gresit ai banuit) ci pe scaunul soferului al unui camion de 7,5t castigand un salariu decent...chiar si pentru un olandez. In privinta scolii pe care ai prins-o tu, ai facut ceea ce au facut si altii la acea vreme. Nu ai cucerit vreo tara ci doar ai facut o scoala pentru care nu pot decat sa te felicit ca ai terminat-o. Insa nici unul din cei vechi nu se intreaba daca nu cumva ne-am fi dorit si noi, cei care ne-am luat permisele de curand, sa facem acelasi tip de scoala. Doar ca acum nu mai este posibil...poate as fi vrut si eu sa fac o scoala corespunzatoare acestei meserii...crezi ca noi suntem de vina cu ceva? Sau poate sistemul care nu reglementeaza corespunzator acest lucru? In privinta GPS-ului as putea sa spun ca nu ai dreptate in totalitate. Mi-am luat B-ul prin '95 si am condus destul de mult doar cu harti, atlas si intrebarile aferente. Iti doresc drumuri bune si zile linistite.
  3. Nu am inteles exact la ce si la cine te-ai referit aici...in tot cazul, nu intentionez sa muncesc pe cateva sute de euro "pentru ca trebuie sa invat" si pentru ca altii au prins alte timpuri si au invatat altfel aceasta meserie (dar, ca tot a venit vorba de invatat, nu au reusit nici pana astazi sa scrie corect gramatical...).
  4. Am fost sunat de aceasta companie si mi-au propus salariu minim pe economie pe Romania + plata per kilometru. Evident ca nu am acceptat!!!
  5. Meteahna asta va disparea doar cand legea va incepe sa fie aplicata... din pacate, oamenii nu se schimba.
  6. FlorinH

    Sondaj: Cum esti platit?

    Contract in Olanda, 14,5 €/h net, 40h/saptamana. Camion 7,5t. Sper ca anul viitor sa trec la tonaj mai mare, cu cresterea corespunzatoare a salariului...normal.[emoji4]
  7. FlorinH

    LA MULTI ANI MARIO

    La multi ani cu sanatate si putere de munca!
  8. Poti imputernici pe cineva care sa il ridice pentru tine, am procedat la fel. Si mie mi-a fost cerut atestatul la un control in Olanda.
  9. Are dreptate Mario, pe mine m-a costat 500€ sa imi duca o masina din Amsterdam pana in Bucuresti. Cred ca iesi mai ieftin asa...
  10. Eu am dat proba practica pe acelasi camion cu care am dat si examenele pentru C si CE. Si tot un Iveco era, Eurocargo.
  11. FlorinH

    prioritate

    Daca este semafor, se va respecta culoarea semaforului indiferent de semnificatia semnelor de circulatie (si atunci motocicleta are prioritate). Daca nu este semafor, atunci se respecta semnele de circulatie si camionul va trece primul.
  12. FlorinH

    prioritate

    Cred ca glumesti...sau nu ai permis de conducere? Daca nu ai permis, iti voi explica dar daca totusi ai permis...
  13. Am facut o livrare la un client care a durat cu 10 min in plus decat durata normala. Conform legii nu ai voie sa iei pauza pe strada ci doar in parcare amenajata sau benzinarie (in cazul in care exista spatiu suficient).
  14. Corect, perfect de acord! Multumesc frumos pentru lamuriri. Spor la treaba tuturor si drumuri bune!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.