Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

John40

Members
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

1170 citiri profil

John40's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație Comunitate

  1. Multumesc Mit, eu am semnat, sper sa o faca si ceilalti colegi ai nostri de pe acest forum.
  2. De agatat merge, problema e ca partea din fata se ridica prea mult si trece peste inaltimea maxim admisa, sa nu te lipesti la vreo amenda. Trebuie sa masori cu ceva dupa ce o agati, dar mai mult ca sigur ca nu e ok, sa verifici si tavanul daca nu a fost inaltat cumva. Corect se spune Semiremorca Mega.
  3. Asta se intampla si la alte firme, ma refer la scos cardul din tahograf pe timpul pauzei de 9 ore, cand soferul trebuie sa se odihneasca, iar singurul loc de odihna e cabina, dar unde mai pui ca soferul trebuie sa manance, sa faca un dus, iar camionul e in Oficina atelier cu cabina rabatata, stai pe marginea bordurii si astepti, iar "domnul" coleg dispecer te mai ia si tare pe transics ca de ce nu raspunzi la mesaje (camionul fiind in oficina atelier iar el fiind curios din 10 in 10 minute daca e gata camionul). Aici fac referire la o alta firma, dar banuiesc ca treburile sunt cam asemanatoare. Parerea mea e ca domnul Alin ar trebuie sa se puna serios pe treaba, sa vada care sunt problemele reale ale soferilor sa intermedieze conditii mai bune pentru ei si sa nu il intereseze doar comisionul. Altfel tot el va pierde fiindca va trebui sa schimbe periodic soferii, iar dupa un sofer cu experienta in firma ar cam trebui sa "planga" un pic, stim cu totii ce insemna un sofer nou angajat care abia se adapteaza la noi conditii de lucru, timp si cheltuieli in plus. Asta e marea greseala la firmele astea care ne iau drept sclavi, de fapt tot ei pierd pana la urma schimband mereu soferii. Colegule eu te sfatuiesc sa intri in sindicatul SLT si cred ca problemele tale se vor rezolva (ma refer pentru pe viitor, am inteles ca ai plecat deja de la Alcatrans).
  4. Din pacate colegule nelu_mariuta am vorbit si eu cu cativa baieti de la Gruber, mi-au confirmat exact spusele colegului volvo 1979, asta e, se fac ilegalitati. Problema e ca din pacate avem noi de suferit.
  5. Arcese transport, nota 1, sustin afirmatiile colegului zanfirion, pe langa toate astea se mai tin si de amenintari, bani putini, umbla la salarii, colegii nu au curaj sa spuna de teama lor, fiindca arcese stie doar sa se razbune in loc sa rezolve problemele pe care le are, din surse sigure oamenii vor sa mai faca ceva bani pe spinarea romanilor apoi sa inchida firma. Mai nou dupa atata exploatare, ma refer si la faze in care unii dispeceri si chiar dintre sefi dau mesaje anormale pe transics, in numele altor dispeceri mai noi "fara experienta", ca ei sa isi apere pelea. In aceste mesaje anormale esti ori amenintat, fac cum fac iar tu esti un nimic si nu ai niciodata dreptate, te trezesc fara nici-un motiv cu 3 ore mai devreme din pauza ta normala pe motiv ca trebuie sa te pregatesti de plecarea in cursa. Ma refer cu deranjatul in pauza la toti soferii, nu e sofer la arcese care sa nu fie terorizat prin transics, iar daca nu rasunzi la mesaj pe transics, te suna pe telefon, chiar daca esti la toaleta in acel moment. De aceea pentru mine si ceilalti colegi arcese transport=arcese teroarea, intr-un cuvant se vede clar o stare generala de paranoia in birourile lui arcese. Cum nu poti sa faci ce te rog ei, inseamna sa iti dai foc la valiza, mai bine pleci de la ei, ca deja esti in colimatorul lor. Ca exemplu 2 colegi au mers impreuna in echipaj cam 1 an, au vrut sa mearga in continuare la fel, cand au ajuns la Cluj au fost intrebati daca vor sa se desparta, urmand sa le dea cate un camion la fiecare, ceea ce ei nu au dorit. Raspunsul sefilor a fost ca ii inteleg pana la urma, si ca le da in continuare cabina cu nr. xyz, au urcat oamenii in microbuzul inchiriat linistiti sa mearga spre baza din Koln, cand au ajuns la Koln, surprize, surprize cu Buzgo Bogdan de la arcese si Liviu Danciu sefii care schimba planurile din mers. La cei doi colegi le da 2 cabine separate, baietii s-au suparat destul de tare, unul din lipsa banilor a fost nevoit sa ramana la servici, iar celalalt suparat fiind s-a urcat inapoi in microbuz sa mearga acasa, pe drum a fost lasat in austria intr-o parcare ca sa isi bata joc de el, asta la ordinul sefilor inruditi de la arcese. Asa colegul nostru a fost nevoit sa faca autostopul cu bagaje in parcarea din austria. Multumim arcese, sunteti minunati, din partea mea nota 1 cu indulgenta. Si sunt mai multe isotrioare de zis cu arcese. Mai nou au plecat si 3 dispeceri de la ei impreuna cu ceva oameni. ARCESE- SA VA FIE RUSINE, FIINDCA NOI BAGAM BANI IN BUZUNARELE VOASTRE!!!!!!! O SA AVETI PARTE DE CEVA PROCESE, BAIETII SE BAGA IN SINDICATE, VA ASTEAPTA VREMURI MINUNATE ASA CUM NE-ATI FACUT SI VOI NOUA.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.