Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

dariusss

Members
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de dariusss

  1. Mai oameni buni eu stau si ma intreb cum se face ca suntem 10 care spune aceiasi poveste despre truk ierbac si doar 1 maxim 2 care zice ca e frumos si bine .Exista doua variante ori noi ,astia 10 suntem nebuni ori voi mintiti (cei ce spuneti frumoasa poveste din Belgia).Eu va las pe voi care cititi sa hotarati ,iar daca nu ne credeti si cautati un loc ,,,,,,,fffffff frumos de munca'''''''''' sunati la sv la d-nul Bacrau si drum bun .
  2. Rog administratorii sa adauge la,,expres euroscan si truckerbac suceava'' =bacrau srl.Pentru ca eu am facut greseala sa caut inainte de a pleca despre Bacrau srl si nu am gait nimic sa ma intoarca din drum si cand am ajuns in Belgia lucram la truk ierbac .Pentru o mai buna informare rog sa fie modificat topicul.Multumesc .Cand am cerut banii cuveniti la suceava a zis ca nu imi da bani ca nu am lucrat la ,,Bacrau '' ci la Truk '',asa ca mare grija cologi.
  3. Colegul eu cred ca voi nu stiti la ce firma lucrati ,sunteti siguri ca la Truk ?Eu pot demonstra ca am lucrat in firma asta si de Valerica Moisii nu am auzit .Am sunat colegii sa ii intreb de el si au zis ca nu lucreaza nimeni cu numele asta cu ei la Truk, asa ca eu cred ca v-au murit laudatorii.Invatati sa va castigati laudele pe drept si nu mai continuati cu minciuni .Eu nu pot sa inteleg ce interes am avea atatia oameni sa mintim ca e rau la Truk ?O sa imi fac timp intr-o zi sa postez mesajele primite de la Liviu Placinta si cred ca asa voi lamuri pe toata lumea de cine sunt ei cu adevarat.Imi pare rau ca d-l Bacrau crede tot ce spune Liviu si ca din Belgia si pana la Suceava ,pe cat e de mare distanta pe atat de mari si de multe ajung minciunile.
  4. Multa sanatate si la multi ani .
  5. sofer profesionist Compania: silence line Vizualizati toate joburile acestei companii Urmareste compania | Valabil pana la: 29.03.2012 | | Actualizat la: 27.02.2012 | Compania: silence line Departament: Transporturi, Distributie, Depozitare Orasul: STRAINATATE Tip Job: Full time Posturi disponibile: 1 Nivel cariera: Entry-Level/Primii 3 Ani Exp Limbi Straine: engleza, germana, Oferta: se va negocia in urma interviului Permis conducere: C Data introducerii: 27.02.2012 Data limita: 29.03.2012 CANDIDATUL IDEAL: sofer profesionist cu minim 2 ani experienta ,cunostinte la nivel de conversatie germana sau engleza,cu diponibilitate de lucru in UE minim 3 saptamani RESPONSABILITATI / BENEFICII: sofer pe cap tractor ,munca se va desfsura exclusiv in UE cu preponderenta Germania ,cu cap tractor Volvo FH 460 fabricatie 2011 sau MAN TGX 480 fabricatie 2008 ,ambele cu cabina XXL cu multiple dotari,salariu motivant DESCRIEREA COMPANIEI: Transport intenational marfuri ANUNT PRELUAT DE PE EJOBS
  6. rog colegii care mai pot sa zica cate ceva despre ei sa posteze .
  7. dariusss

    Ex-U.E

    Nu mai este de mult asa in Rusia .Eu am facut Ucraina 5 luni fara nici o problema ,te mai opresc politistii pentru datina ,dar in rest e fff bine.
  8. Mie mi-au zis baietii ce au patit unii cu Liviu si cu lasatul prin camp si am plecat fara sa il mai anunt .
  9. Incet, incet putem face un fan club cu denumirea de ,,anti truk erbac''.Eu cand le-am cerut banii pe ianuarie (13600km)mi-au zis sa ii cer lui Liviu ca la el am lucrat ,la Bacrau am doar cartea de munca ,dar banii de la Liviu .Iar Liviu a zis sa ma duc la el in Belgia dupa banii .
  10. Guvis parerea mea e ca cine are ochi sa citeasca si cine are si ceva creier sa gandeasca .Nu am de ce sa intru in polemica cu tine ca nu vad sensul asta e clar .Daca 7 zic ca e rau si tu zici ca e bine atunci de ce sa imi bat capul sa iti schimb parerea eu ?Nu vad sensul .
  11. DE CAT E DE ANALFABET LIVIU VA SPUN EU CA DACA CITITI MESAJELE DE PE TEL MEU VA VINE RAU.EL NU STIE SA ARTICULEZE CUVINTELE ,NU STIE UNDE TREBUIE PUNCT SAU VIRGULA .
  12. DAN MARE DREPTATE ARE .EU AM FOST IN ACEIASI SITUATIE ,DOAR CA EU MI-AM PLATIT AMENZILE ,EU MI-AM FACUT REZERVARE SI AM PLECAT FARA SA SE STIE CA ALTFEL ACOLO RAMANEAM CU BAGAJELE IN CAMP.NOROC CA AM VAZUT CE AU PATIT ALTII SI MI-A FOST INVATATURA DE MINTE.DE BANI EU NU AM MAI VAZUT UN LEU DE LA EI AU ZIS SA MA DUC LA TRIBUNAL DE VREAU BANI .IAR DE AMENINTARI AU CURS PE TEL DUPA CE AM PLECAT CEL PUTIN 10 ,DAR SA NU CREADA EI CA NU II MAI INTALNESC.DRUM BUN COLEGI.
  13. http://www.soferii.ro/Forum/http://forum.soferii.ro//viewtopic.php?p=27636#p27636 http://www.soferii.ro/Forum/http://forum.soferii.ro//viewtopic.php?t=5 GASESTI DESTULE INFORMATII AICI.
  14. daca zici tu ca nu sunt tepari inseamna ca nu ai lucrat la ei sau esti unul din fratii Placinta ?Mai nou a trecut baietii pe nationale si au 9 masini in parcare ,de ce?Va zic eu de ce ca le pleaca soferii .Explicatii va dau eu :salariul stai sa vezi daca nu uita de tine,te pune sa depasesti programul si amenzile ti le platesti ,cand vor sa taie la bani te intreaba unde iti este motorina ,tin oameni la initiere cate 2 luni ,tipa la tine pt toate greselile lor si ce limbaj (tampiti ,prosti ....),daca ai pareri contra patronului pleci fara bani si cat mai repede si mai pot povesti mult si bine.....
  15. STATI LINISTITI BAIETI CA SUNT MAREI TEPARI.TE JUMULESC LA MOTORINA CAND NU MAI VREA SA ITI DE-A BANI.DA CHIAR UNDE-I GARAJUL ALA? VB VOASTRA PE TAPSAN.MASINILE SUNT VARZA.PATRONII CICA CU FRICA DE DUMNEZEU ,DAR TE FAC IN TOATE MODURILE DACA NU CONDUCI CAT ZIC EI SI NU CAT TREBUIE SA CONDUCI.SI DACA PLECI DE LA EI TE AMENINTA CU BATAI SI BANI MAI VEZI DE UNDE NU-I .AU PLECAT DE CURAND FFF MULTI BAIETI PENTRU CA SUNT CEI MAI MARI TEPARI PE CARE II STIU .BACRAU LA SUCEAVA NU STIE MAI NIMIC DIN CE E ACOLO ,ASCULTA CE ZICE LIVIU (FRATELE SAU)SI ALA MINTE DE SPARGE SI TU RAMAI CU BUZUNARUL GOL CAND TE DUCI LA BOSANCI DUPA BANI.ASA CA FUGITI CAT MAI PUTETI.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.