Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

ionnutz

Members
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ionnutz

  1. Buna colegi, este cineva care poate sa dea mai multe detalii despre aceasta firma, care a lucrat sau lucreaza la ei? S-a mai schimbat ceva la ei pentru ca vad ca ultimul comentariu e din 2015...Multumesc!!
  2. sa stau unde? la analize te referi. mersi
  3. Stie cineva, atunci cand te duci sa-ti faci fisa medicala si avizul psihologic ti le da pe loc sau mai dureaza ceva timp
  4. Ce mai stiti despre sertrans bistrita mai angajeaza soferi, cei care stiti sau lucreaza acolo va rog sa postati. Mersi
  5. Si eu acum ceva timp am vazut un anunt de la ei la COM DIVERS si le-am trimis un cv, problema a fost ca nu sunt din imprejurime si mi-a inchis si eu fiind incepator
  6. Buna colegu lucian Si eu sunt incepator, si de mai mult timp caut un loc unde sa incep sa fac aceasta meserie, poate imi spui si tu cu cine as putea lua legatura, sau poate imi faci rost de un e-mail sau numar de telefon. eu sunt din suceava, poate vrei sa ma ajuti cumva, pentru ca vad ca lucrezi la ei. am ADR-ul si cardul tahograf si celelalte atestate. Mersi oricum.
  7. Ai dreptate JOVI, asa am trimis si yo CV peste CV, dar nici un rezultat, daca nu ai o cunostinta in interiorul firmei nu prea ai sanse, am fost si la interviuri, dar am fost chemat degeaba. Succes pe mai departe colegu!
  8. cum ziceti voi, dar la mine nu se potriveste deloc, dincontra eu sunt inebunit dupa masini, la pesti e total fals .......in cazul meu.
  9. Vreau sa stiu si yo daca angajeaza fara experienta. ms
  10. Colegu, tu ai vorbit cu ei, pentru ca as vrea sa merg si eu, dar eu inca nu am vorbit cu ei, sa-i intreb daca iau fara experienta.
  11. Buna tuturor, stie cineva daca aceasta firma mai angajeaza soferi fara experienta, eu sunt din suceava
  12. Am si eu o nedumerire, de curand am trimis un CV la Hartltrans si acum mi-a venit un e-mail cu actele necesare pentru angajare printre care imi cere si PASAPORT. Oare este obligatoriu sa le trimit si copia la pasaport, pentru ca in primul rand inca nu-l am. Vreau o parere de la voi de la cei care ati mai fost la aceasta firma. Multumesc.
  13. As vrea sa merg si eu, sunt din suceava am 21 de ani si sunt fara experienta
  14. Buna tuturor, eu sunt nou pe aici am auzit tot de la voi de pe forum ca se angajeaza si soferi fara experienta la waberers si trebuie sa ai 21 de ani. Eu sunt din Suceava si implinesc 21 de ani peste 4 zile. chiar daca inca nu am vorbit cu ei telefonic le-am trimis un CV dar inca nu am primit raspuns. As vrea sa stiu care stie care sunt conditiile de angajare, se angajeaza soferi fara experienta sau daca se fac cursuri si care ar fi taxele.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.