Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

andreyss

Members
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de andreyss

  1. Ai foarte mare dreptate Giani Grecu cand spui ca habar nu are cu ce se mananca statutul de transportor.Pacat ca nu intra si fostii colegi sa povesteasca despre intamplariile la aceasta firma! Drumuri Bune
  2. corect...am fost incepator,cv nu ma recomanda...nimeni nu se naste invatat,dar zii mersi femeie draga,ca in 3 luni de zile ti-am bagat bani frumosi in buzunar,pe cand voi ziceati ca nu o sa facem km ca sunt eu incepator...in 3 luni sa faci aproape 60.000 km in 2,cu un incepator eu zic ca nu e de plans:) asa ca doamna draga nu te mai da ranita....daca erai femeie de treaba stiai sa rezolvi problema si puneai asigurarea la bataie...nu sa ne opresti noua bani..ca dumneata nu stii cum e sa tragi noptiile de volan,si apoi sa nu primesti niciun ban....e usor sa stai in fata televizorului la tenelovele...si sa dai si ordine la soferi...v-ati ajuns si voi mari patroni...noroc cu colegu Florin ca el va ajutat cand va fost mai greu...a stat 5 luni jumate plecat pe tir...pentru voi...si drept recompensa i-ati dat teapa de bani.
  3. Salutare colegii...aveti grija cu firma ROMIMTRA FREIGHT SRL din Deva..firma e numai dupa teapa.Te vrajesc ca iti dau salariu de 1600€ dar cand vine vorba de bani iti baga carucioare lipsa,iti zice ca daca vrei sa recuperezi bani sa furi si tu de la alte firme(gandire de om nebun)iti opreste bani de amenzi,cauta tot felul de motive numai sa iti traga bani.Am avut probleme cu 1 usa de la remorca,care trebuia schimbata si a zis ca ne opreste 1200 € pentru ca ea nu vrea sa isi foloseasca asigurarea,de ce sa plateasca ea mai mult apoi asigurarea,mai bine ne opreste noua.Daca din greseala se rastoarna un cariucior cu flori in remorca,500€ din salar.Pana acum suntem 6 colegi care am iesit in gaura cu firma asta.Asa ca un sfat bun,aveti grija.Drumuri bune!!!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.