Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

janolteanu

Members
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    2

Orice postat de janolteanu

  1. As fi nemaipomenit de bucuros sa fie gasit acest coleg si sa putem afla si noi numele acelui patron ,ca sa il facem public pentru ca oamenii sa stie cu cine au de-a face si cu ce se confrunta.In plus fiind in Romania poate ca ne vom trezi si noi toti ceilalti si de data asta chiar nu vom mai sta cu mainile in san.
  2. janolteanu

    IMI ASUM RISCUL

    Stimate coleg MIT. A realiza ceva de mai mare amploare, inseamna a invata in prealabil sa fim uniti ceea ce e un fenomen mai delicat ,dificil si de durata pentru noi romanii.In atare circumstante ramane valabila (cel putin pentru moment) doar o marunta actiune individuala dar daca este suficient de temerara poate aprinde un beculet la luminita caruia sa incepem sa ne adunam si sa ne constituim in ceva de anvergura.Prin strategia criminala practicata de angajatorii nostri ,suntem atat de dezbinati incat nu mai reprezentam nimic dincolo de o masa de sclavi asigurand un profit din ce in ce mai mare pentru o retributie din ce in ce mai mica.Totusi impreuna suntem o forta de temut. Bineinteles ca la un moment dat vom reusi sa fim uniti.Dar totul trebuie sa inceapa de undeva si tocmai de aceea imi asum acest risc indiferent de pretul pe care il voi plati.In mod cert pe plan local nu se poate realiza nimic.Am fost la corpul de control al ministrului transporturilor si rezultatul a fost "apa de ploaie." De presa ce sa mai zic. Aceasta e interesata in principal de "cat de repede a slabit pipita x cu doua kg",ori ce manelisti au cantat la nunta lui duduia y.Niciodata nu vei vedea media din Romania sa fie interesata de faptul ca transporturile sunt dominate de crima organizata, sau ca soferii au ajuns o categorie sociala trecand de la defavorizare la dezumanizare .Asadar pana la urma trebuie trasa o linie clara de demarcatie intre a fi angajat sau a reprezenta o proprietate a angajatorului. Totodata ar trebui definita mult mai cert notiunea de sclavie astfel incat aceasta sa nu mai poata fi mascata la adapostul a tot felul de acte normative intrate in vigoare la cererea grupurilor de interese si tolerate in mod tacit de Uniunea Europeana din alte interese meschine. In acest caz ,omisiunea de a interveni a UE este deja mai grava decat infractiune in sine.
  3. janolteanu

    IMI ASUM RISCUL

    Salut colegii Dupa cum bine stim ,de vorbit se tot vorbeste despre modul criminal in care suntem exploatati si tratati doar ca nu are nimeni solutii. Ei bine eu fiind unul care nu prea mai am ce pierde ,am curajul sa iau de unul singur taurul de coarne si sa ma prezint cu "jalba in protap"atat la UE cat si la CEDO.Bineanteles ca sunt constient de riscurile pe care mi le asum. Uniunea Europeana e un ocen plin de rechini care orchestreaza toata aceasta forma de sclavie mascata din ratiuni pur economice,nefiind important pentru domniile lor faptul ca breasla soferilor este alcatuita din indivizi care apartin totusi speciei umane.Dar prefer sa ma manance rechinii din acest ocean decat viermii din firmele de transport din Romania.
  4. Politia germana trebuie sa fi retinut numele firmei sau cel putin numarul masinii . De ce nu le publica?Asa ar fi mult mai usor de gasit.Si nu mai tratati aspectul ca pe un subiect de barfa ca nu este. Sunt multe cazuri chiar mai criminale dacat asta in cadrul firmelor de transport din Romania.Recordul il detine detasat Dumagas-ul.M-au tinut prin europa timp de patru luni si trei zile dupa care doar dupa un scandal monstru am reusit sa obtin dreptul de a ajunge acasa pentru trei zile.Acolo unde e vorba de bani notiunea de "uman"isi pierde sensul.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.