Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

HELLiPOD

Members
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de HELLiPOD

  1. Desi ceea ce spui e adevarat ( poate un incepator chiar munceste mai mult ca un veteran -vrea sa se afirme, lipsa de experienta etc- ), ma uit si prin ochii angajatorului si un veteran e mai eficient / productiv si prezinta mai putine riscuri.
  2. Chiar si pentru cineva care are "doar" un an experienta ? Inteleg. Pt un veteran care stie "totul" despre meserie sa ceara mai mult de 1500E poate 2000E. Are cu ce (desi e discutabil) dar cineva cu un minim de experienta (6 luni, 1 an) cat poate cere ? Incearca sa dai mai multe detalii, punctuale daca se poate.
  3. Se tot vorbeste de dumping ... Niste colegi experimentati ne pot explica ce sa acceptam si ce nu ? Ce inseamna un salariu decent, conditii decente etc ? Din ce citesc pe aici 1500E sunt putini ...
  4. ... Eu am deja card national si sunt asigurat. Dar pentru cardul european trebuie sa mergi sa faci cerere si sa depui adeverinta de salariat, apoi in 7 zile il elibereaza cei de la CASMB (asta e valabil pentru bucuresti in rest nu stiu) Deduc ca daca ai tot ce iti trebuie pentru "asigurare" poti lua si cardul european.
  5. 1. Buletin/Carte de identitate - copie color 3 exemplare 2. Certificat de nastere 1 exemplar 3. Certificat de casatorie, certificate nastere copii (daca este cazul) 1 exemplar 4. Ultima diploma de studio 1 exemplar 5. Permis de conducere categoria C, C+E 2 exemplare 6. Atestat sofer profesionist – transport marfa 2 exemplare Eventual Atestat ADR - Marfa periculoasa 7. Cartela pentru tahograf digital 1 exemplar 8. Cazier judiciar + auto 1 exemplar 9. Pasaport 1 exemplar 10. Aviz medical (tip siguranta circulatiei) aviz psihologic (tip siguranta circulatiei valabile) apt transport intern/international marfuri generale 2 exemplare 11. Cardul European de sanatate ELIBERAT DE CNSAS 1 exemplar 12. Recomandare de la ultimul loc de munca in original cu nr de contact 13. CV 14. UN NUMAR DE TELEFON UNDE VA PUTEM CONTACTA Astea sunt actele "oficiale" pe care le cer cei de la Hartl. Toate sunt OBLIGATORII (am sunat si am intrebat in legatura cu card de sanate. Musai cel EU)
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.