Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

claus

Members
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre claus

  • Dată Naștere 09/25/1977

Profile Information

  • Locatia:
    targu mures

Contact Methods

  • Yahoo
    claus

claus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. revin cu amanunte:apa din motor am gasito in baie iar mecanicul tine sus si tare ca e din cauza injectorului(care intre timp a fost testat si e in parametri)
  2. Acum ceva timp plec din garaj in cursa cu motorul ok.dupa20km motorul tacane urat se opreste,motiv supapele la piston 3 rupte.Se face rk la motor(set motor,chiuloase,injectoare)cu piese livrate de atp,dupa 4000km motorul mergea struna dintro data tacane scoate fum concluzie turbo dus si un piston topit.nu inteleg cauza si nu doresc sa pic de gasca in fata patronului.ajutatima cu o explicatie reala.Daca sant gasca asta e aplec capul si rabd. MULTUMESC.
  3. SA REZOLVAT!!!! problema au fost intradevar cuzineti axiali vibrochenul avea joc de 5mm vizibil cand bagai surubelnita in gaura de vizitare ambreaj si faceam pirghie in volanta,mai am si joc in grup de aprox.40 grade pe care il rezolva baieti maine .Multam de sfaturi si drumuri bune.
  4. claus

    ROMAN DAC

    masinile au fost la petrom servis am avut okazia sa le vad personal in realitate arata mai rau crd ca cei de la bas leau luat la pachet de la firma de leasing aveau nr de bucuresti
  5. claus

    Cabine :)

    cea mai confortabila la condus DAF; cea mai spatioasa si maicomoda in rest MAN
  6. man tga 26 480 camion si reorca goale 24-25l media si incarcat 36-42l mentionez ca am 43 la picior
  7. nici eu nu stiu care e legatura!!!va voi tine la curent.Multam.
  8. masina e intrun servis ce repara de toate iar mecanici ziceau ca de vina ar fi vibrochenul pt ca are joc axial cea ce ma indoiesc motorul nu bate are presiune. nu vad legatura?
  9. nu da nici o erare in bord
  10. rupe rumentul de presiune.ultima data iam schimbat si kit ambreaj.joia trecuta am schimbat cilindru de ambreaj si tot smunceste.masina e un .tga 26.480 de pe 2003 are 670000km iar din2008 pina anul trecut in august a stat nepornita in germania.daca nu sti ce are si ma vezi plecand de pe loc zici ca sunt incepator.(ce influena are uleiul in cutie? are si filtru?)
  11. conduc un man cu cutie automata si din vara a rupt 3rumenti de presiune masina smuceste ca la un incepator?
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.