Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

yti25

Members
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de yti25

  1. Drumuri line colegii , maine dau din "baschet" spre casa , apropo ...daca va place elvetia ...IDS ...cursa usoara ..si pauze grupa mare ! sa ne auzim cu bine !!
  2. Multumesc de raspuns! Stiu ca trebuie sa imi cumpar mai intai stickul, ma gandeam poate stie cineva si pretul de achizitie al acestuia. Tu ai? Cat ai dat pe el? Esti multumit, functioneaza ok? ce retea e? Drumuri bune!
  3. Salut colegii, Am si eu o rugaminte, pentru cei care au curse prin tarile mentionate mai sus. Cam care ar fi cele mai rentabile modemuri cu internet? Vreau sa imi cumpar unul si nu stiu ce retea e mai buna, mai ieftina, mai rentabila . Am mai citit din recomandarile cuiva, spunea ceva de O2 pe Germania, ca ar costa 30 euro pe luna, se cumpara de la Real. Voi ce ziceti? Mai foloseste cineva? Mai sunt si alte costuri in afara de cei 30 euro? Bafta si drumuri bune!
  4. yti25

    REPUTATIE

    e usor in ziua de azi sa-ti schimbi id-ul cat si ip-ul ....asa ca supravegherea si "ban"-ul sunt degeaba ....daca un user stie folosi internetul ....supravegherea e degeaba !!!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.