Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

riderinblack

Members
  • Număr conținut

    64
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Orice postat de riderinblack

  1. Noțiunea de "program" am regasit-o în mai multe locuri în documentația primită de la CECOR, dacă ei greșesc o fac si eu. Mai departe, am fost controlat în această seară de către ISCTR si minutele de conducere de la îmbarcare/debarcare (ei le-au adunat la durata de conducere a ultimei zile, durata de 8:46 + 17 minute cele 2 întreruperi) in programul lor le-a apărut ca in acea săptămână am condus în 3 zile mai mult de 9 ore. Eu le-am zis (sigur pe mine, evident) ca acele minute nu se contabilizează decât la conducerea săptămânală dar degeaba, pe acest motiv am fost si amendat. Daca e nevoie pun poze cu protocolul si 3 bonuri din săptămână cu pricina.
  2. Salutare si scuze pentru "dezgroparea" topicului. Am si eu o întrebare: orele de condus din timpul celor 2 întreruperi legale (imbarcare/debarcare) ale repausului zilnic se adună la orele ultimului program efectuat? Eu știam că nu dar ISCTR-ul zice că da. Mulțumesc anticipat.
  3. Uite ce folosesc eu pentru monitorizarea tensiunii acumulatorilor (sper ca nu se considera reclama): https://www.olx.ro/oferta/voltmetru-bricheta-digital-auto-3-30v-auto-voltmetru-auto-rosu-ID7kJfI.html#dd1c93bfd2.
  4. Trimite patronul la munca pentru a se convinge.
  5. Vezi CA tot in Timisoara mai angajeaza incepatori atat Ravitex cat si Ewals.
  6. A doua intrebare e "de unde au aparut mogulii de carton AI romaniei si imbogatitii peste noapte"? SE leaga cumva?
  7. Din care stiu Eu nu SE pot face doua repausuri saptamanale reduse in mod consecutive.
  8. Bun ca nu te punea sa treci pe rosu, ca asa trec profesionistii (in banc, evident).
  9. Dupa alta luna si jumatate petrecuta pe comunitate alimentatorul functioneaza la fel de ireprosabil. De asemenea am facut si unul alimentat la 24 V dar nu sunt foarte incantat de el, la urmatorul concediu voi schimba electronica din el si, daca nu uit, revin si cu ceva poze. Electronica celui din urma nu e rea (cel facut unui alt coleg merge perfect) dar la laptopul meu nu prea ii place cu acest montaj.
  10. Dupa ce ambii soferi conduc cate 4.5 ore se face pauza.
  11. Colegule, merge la orice port USB, ce ai citit tu era despre compatibilitatea cu standardul 3.0 pentru aceste porturi.
  12. Eu as intreba si ce interfata hardware folositi pentru asta.....
  13. 21 de puncte e suficient sa-l pice, in rest putea sa mearga la fel ca si un profesionist...
  14. Cauta sa inveti gabaritul masinii in acest caz, tu trebuie sa sti pe unde iti calca rotile. Iar un instructor bun te poate lamuri mai bine decat mine cum sa iti dai si tu seama de asta. Si mare atentie la examen, lasa spatiu, asigurate, nu forta intrarile in intersectii/depasiri nu calca marcajele fara asigurare/semnalizare in prealabil, nu brusca deloc camionul etc.
  15. Experienta vine in timp, scoala de soferi te formeaza doar cat sa convingi examinatorul ca nu vei fi un pericol pe drumurile publice. In cazul tau eu as zice sa iei cateva ore (3, 5, 9 20 cate consideri tu ca ai nevoie) dar acestea sa fie cat mai apropiate de data in care vei da examenul.
  16. Profit neprofit dar motorina, uzura masinii si, eventual, timpul omului tot trebuie (ras)platite..... Iar daca dupa un numar de 10-15 ore de conducere nu poti controla camionul poate ca nu ai talent pentru meseria asta.....
  17. Mai fa cateva ore sa iti intri in mana si apoi mai dai orasul. Dar sa nu uiti ca dupa C urmeaza E-ul iar acolo e ceva mai greu deoarece trebuie sa tii cont ca dupa tine mai ai si o remorca......
  18. Ce te asteptai sa-ti zica dupa 20 si ceva de minute de condus? Ca esti bun de mers la raliu? Cu timpul o sa inveti sa controlezi masina dar numai daca ai atractie spre asta si vointa. Iar daca vrei sa te faci sofer doar pentru ca ai auzit ca tiristii castiga bine (iar tie nu-ti prea place)..... mai bine te lasi.
  19. Cam prea frumos pentru a fi adevarat ..... Zic si Eu....
  20. Esti angajat CA sofer sau CA mecanic?
  21. riderinblack

    Intrebare timpi condus

    Ca muta masina 2-3 minute nu stiu daca ar merge cu tahograful pus pe "out of scope". In schimb are voie sa conduca autoturisme fara nici o restrictie.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.