Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

vergil84

Members
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    2

vergil84 a câștigat ziua ultima dată pe Iunie 8 2017

vergil84 a avut cel mai apreciat conținut!

Despre vergil84

  • Dată Naștere 10/25/1984

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    Constanta

Vizitatori Recenți Profil

700 citiri profil

vergil84's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputație Comunitate

  1. daca din 0.91 E scazi deja 0.06 E chiria la remorca, iti raman 0.85. De aici ar trebui sa platesti si km facuti pe Belgia, DK, NL si SE, corect? Mai ramane ceva ?
  2. Mie mi-au spus ca nu au ce sa imi elibereze, desi am cerut in mod express sa imi elibereze vreun act prin care pot dovedi ca am absolvit cursurile si am luat examenul. Mi-au spus ca doar pe site-ul lor se poate verifica, dar pe site-ul lor din cate stiu au acces doar cei care au scoli de soferi.
  3. La fel am primit si eu in jur de 7-8 foldere cu documentele scanate ale unor persoane, inclusiv: - copie buletin, - permis, - atestate, - cazier, - adeverinta medic - si factura achitata pentru servicii de intermediere catre firma respectiva. Mi s-au comunicat chiar si 2 numere de telefon ale unor persoane care urmeaza sa plece din zona mea (Constanta), dar niciun numar de telefon al vreunei persoane care a plecat deja. Mi s-au trimis si contracte semnate de respectivele persoane. In acele contracte obligatia firmei Gruppo AV Iasi este ca in termen de 60 de zile de la semnarea contractului se obliga sa iti gaseasca un loc de munca conform pregatirii fiecaruia. Este intr-adevar cusuta cu ata alba, nici eu nu m-am incumetat sa platesc banii inainte pentru un contract de intermediere a unui loc de munca.
  4. office@hartlcrew.com 0256/438282 0256/433280 Se trimite prima data CV-ul pe adresa de e-mail de mai sus, dupa care ei iti vor da un reply cu Documentele pe care trebuie sa le pregatesti 1. Carte de identitate - copie color - 3 exemplare 2. Certificat de nastere - 1 exemplar 3. Certificat de casatorie, certificate nastere copii (daca este cazul) - 1 exemplar 4. Ultima diploma de studiu - 1 exemplar 5. Permis de conducere: categoria C, C+E (fata/verso) - 2 exemplare 6. Atestat sofer profesionist – transport marfa - 2 exemplare  Eventual Atestat ADR - Marfa periculoasa 7. Cartela pentru tahograf digital - 1 exemplar 8. Cazier judiciar + auto - 1 exemplar 9. Pasaport - 1 exemplar 10. Aviz medical, aviz psihologic – TIP SIGURANTA CIRCULATIEI – apt transport intern/international marfuri generale-EMISE IN 2014 - 2 exemplare 11. Cardul European de sanatate ELIBERAT DE CNSAS - 1 exemplar 12. Recomandare de la ultimul loc de munca in original – cu nr de contact 13. CV + UN NUMAR DE TELEFON UNDE VA PUTEM CONTACTA 14. 1 poza tip buletin LA ANGAJARE: 15. Oferta de loc de munca - Repartitie de la AGENTIA NATIONALA DE OCUPARE A FORTEI DE MUNCA - somaj, de pe raza judetului de domiciliu. 16. Adeverinta de vechime – in copie daca nu are da declaratie pe propria raspundere ca nu a avut niciodata, sau declaratie cu firma la care se afla (de obicei este vechiul loc de munca) 17. Dispozitia de desfacere a Contractului individual de munca (ultimul loc de munca) 18. Adeverinta cu stagiul de cotizare pentru calcularea concediului medical (salariul brut realizat, zile efectiv lucrate, zile de concediu medical – pentru ultimele 12 luni) 19. Avizul medical si psihologic in original Banii sunt la fel de putini cred. Dar, cand nu ai nicio alta optiune si nu te ajuta niciun binevoitor, noua, incepatorilor ne ramane optiunea Hartltrans. Mult succes pentru cei ce vor sa incerce. Eu nu le-am trimis dosarul, astept, poate i se face cuiva mila de mine . Documentele se trimit prin CURIERAT la : HARTL CREW ROMANIA 300133 Timisoara, str. Simion Barnutiu, 29, birou 1, camera 2, etaj P tel. 0256/ 433280 fax. 0356/450599
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.