Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

cargoblu

Members
  • Număr conținut

    38
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    2

Orice postat de cargoblu

  1. Ofer : - 2500 RON + 55 Euro/zi Diurna - Camioane si semiremorci noi - Parcari platite - Curse regulate tur retur A/CH - UK Cer : - Permis CE - Atestat marfa + ADR colete - seriozitate maxima Daca te intereseaza trimite-mi CV la s.ciprian@cargoblu.ro
  2. Du-te cu remorca ta , nu mai dai chirie . Vezi atunci cum ies calculele .
  3. Anuntul trebuia sa inceapa asa : "Daca esti sclav . . . "
  4. Salut ! Daca esti mecanic , poti sa castigi mai mult decat castiga multi patroni de carton din acest domeniu . Mai bine stai in banca ta si fa ce stii mai bine . In primul rand cu un camion de 15.000 nu ai ce cauta in Vest . O depanare / tractare te costa cateva mii de euro . Sincer eu nici pentru tara nu mi-as lua un Iveco de 15.000 Euro . Minim un Volvo de 30.000 Euro . Cat despre Tipes , LKW , DSV , Freja pot sa iti spun ca lucrezi doar sa le faci lor bani . Cine ofera sub 0.85 Euro + taxe de drum pentru tractionist , isi cauta fraieri NU colaboratori . Si asta la 11.000 km / luna . Daca te bagi la containere faci mai putini km , deci ar trebui sa te plateasca mai bine , sau la zi . Dar oricum si acolo sunt preturi de mizerie , pentru ca au invadat romanii porturile din Europa , si se duc pe cat primesc . Multi o fac si pe 0.80 cu toate taxele incluse . Si ne mai miram ca toti din Vest sunt in capul nostru . Pai daca nu reusim noi sa o scoatem la capat pe aceste preturi , cum or s-o faca ei , care au costuri mult mai mari ?!?!?! Din pacate piata e plina de multi care au inceput exact ca tine : Habar nu au de pretul minim rentabil , dar se apuca de transport si accepta preturi falimentare , crezand ca toti sunt platiti la fel . Si din pacate pana nu dau faliment nu se linistesc . Si , asa ca un mic semnal : Vezi ca RCA la un cap tractor la prima inmatriculare e aprox. 5000 Euro / an . Adica 1/3 din valoarea camionului tau .
  5. Nu acceptati preturi sub 0.90 + taxe de drum la prelata complet sau 0.85 + taxe de drum ca si tractionist ! Nu fiti idioti ! Mai bine lucrati soferi !
  6. Prietene , pe Spania - Germania(Valencia - Dresden) taxele de drum sunt 15 centi / km la Euro 5 . Ia Map&Guide si ai sa vezi . La fel e si pe Romania - Germania . Ultimul contract de munca semnat de sofer a fost pe 1 Ianuarie 2016 cu 2000 RON brut + 50 Euro / zi diurna . Nu stiu de unde si scos tu 1000 - 1300 Euro . Daca-mi dai o adresa de mail ti-l trimit scanat . Cat despre ce ai citat tu acolo , este exact anuntul primit de mine de la firma Ewals , i-am dat copy/paste , dar l-am si pus in GHILIMELE , ca oricine sa inteleaga ca am citat ceva . Dar se pare ca nu toti inteleg . Ma repet din nou : nu fi aerian , si citeste tot textul , nu mai sari aiurea in subiect . Ies din aceasta polemica cu tine , pentru ca nu are rost , ma faci sa-mi pierd timpul aiurea . Spor la treaba sa ai ! Cine vrea mai multe informatii sa ma contacteze pe privat . Astfel evitam comentariile inutile .
  7. Mario Bandit , nu pot sa te contrazic deoarece nu stiu ce costuri ai tu in Spania . Dar stiu ce costuri am eu in Romania , iar in cei peste 10 ani de experienta am invatat cateceva si nu vorbesc aiurea , stai calm . La un ansamblu nou imi permit sa-l aduc in tara o data sau de doua ori / an sa-i fac reviziile la costuri de Romania , mai ales atunci cand am vagonul meu si pot sa fac ce vreau cu el . Cat despre asigurarile si interventiile de care tot amintesti aici , eu le scot din calcul . Am asigurare de tractare si interventie de la Volvo . O calculez in valoarea capului tractor , la care am contract Gold unde e asigurata tractarea si depanarea . Cat despre care vagon e mai bun sau mai util , eu zic ca e acela care iti aduce cei mai multi bani . Am si Mega , chiar si Jumbo Tandem . Cu cat e mai util e mai scump dar si mai bine platit . Deci amortismentul e la fel . Dar aici discutam despre camion normal . Giani Grecu te asigur ca nu ma ocup cu carpeli si piese din dezmembrari . In Oradea lucrez cu ATP care sunt perteneri Mercedes Benz si Krone , cu Volvo Trucks si Rompac Service care sunt parteneri Schmitz . Nici macar nu incerc sa te conving , deoarece nu ma intereseaza cum iti administrezi afacerea . Fiecare o face pe buzunarul lui , dar daca-mi dai o adresa de mail, pot sa-ti dau minim doua firme care te plateste cu 2 centi in plus daca ai tu vagon . Atat !!! DOI !!! Acolo chiar sunt de parere ca nu se merita sa investesti in vagon . Dar la 5 centi mie mi se merita . Daca voua nu vi se merita nu va luati . Nimeni nu va obliga . Eu daca vreau imi iau si pt 2 centi , poate ca vreau sa-mi fac mie reclama pe prelata , sau vreau sa aiba soferul o lada mai mare pt el pe vagon , sau nu-mi place sa vina cu capul gol acasa la revizii si ITP si sa aiba toate boatfele pe sasiu . ETC . Fiecare cu ideile lui . Am un prieten , lucreaza la containere in Atwerpen cu doua capuri tractor . Dar si-a luat un vagon second hand la 10.000 Euro , doar sa-l foloseasca de 4 ori / an cand isi aduce camionele pe rand acasa . Atat ! In rest il tine in Atwerp . Deci , ce sa-i zici , i se merita sau nu ? Sincer nu-mi pasa , daca el vrea e alegerea lui pe benii lui .
  8. Domnule Giani Grecu eu cred ca altcineva a gresit subiectul . Stiu prea bine pe ce forum ma aflu , dar daca cititi cu atentie vedeti ca subiectul implica mai mult decat soferia . Si eu am fost si inca sunt sofer , nu am niciun fel de aer superior , nu stiu de unde ai dedus asta . Dar ma oftica cei care cauta fraieri ca sa-i faca pe ei cu bani , adica niste simpli intermediari care castiga de multe ori mai mult decat un transportator , care stim prea bine cati bani si cata energie si sacrificiu investeste in afacerea sa . Din cauza asta dau sfaturi din propria experienta . Cine nu le vrea , sa nu le ia in calcul , si gata . Nu trebuie sa-mi demostreze nimeni ca e asa sau nu e asa , din moment ce eu le experimentez sau le-am experimentat . Plus ca nici nu am nevoie . Iar daca voi vreti sa-i incurajati pe cei care ofera preturi mici , eu nu am nimic impotriva . Bafta ! Dar ca idee , idee care mi-a fost furnizata de un german , si care am trait-o pe pielea mea : Feriti-va de cei care va ofera carduri si vagoane ! Luati-va voi ansambluri , si faceti-va rost de carduri , nu e imposibil . Ba chiar destul de usor in ziua de azi . Nu am nevoie de raspunsuri . Am dat un sfat , sau mai multe , daca-l vrei ia-l daca nu ignora-l !
  9. Tu ai calcule de Spania , eu am de Romania . Si eu am ansambluri noi , sper ca observi ca la plural , dar nu vorbim despre ansamblu aici , vorbim de semiremorca . Ultima oferta primita de la Krone Romania este de 20.900 Euro + TVA , prelata normala CodeXL , axa liftanta. Eu imi fac amortismentul pe 5 ani , deoarece dupa 5 ani o vand la minim jumate de pret , evitand astfel reparatiile mai majore . Deci , 20.900 : 2 = 10.450 : 600.000 km efectuatie in 5 ani = 1.75 centi / km . Dar nu am un an in care sa nu fi facut peste 140.000 km , deci costul / km mai scade lejer pana la 1.5 centi / km . - Asigurare RCA + Casco + impozit + ITP = 500 Euro / an X 5 = 2500 Euro - 6 cauciucuri tot la 2 ani = 12 cauciucuri X 350 Euro/ buc = 4800 Euro - 1 revizie la 2 ani = 1500 Euro X 2 = 3000 Euro - alte cheltuieli fie 500 Euro, cu prelata sau mai stiu eu ce . Total = 10.800 Euro , deci inca 1.5 Centi / km + 1.5 centi = 3 centi . Si ai remorca ta , cu care vii acasa cand vrei , incarcat , castigand astfel un ban in plus , nu ca si cand vii cu capul gol doar . Si crede-ma ca mai pot face inca economie la cauciucuri si reparatii . Dar am pus preturile medii . Daca vrei putem ajunge si la 10 centi costul semiremorcii , ma pun si iti fac calcul la costuri de Germania si se rezolva . Si pe viitor specifica faptul ca tu stai in Spania si dai sfaturi ca atare , desi sunt cam nepotrivite , atat timp cat aici vorbim despre firme romanesti .
  10. Aici nu mai e vorba de soferie . E vorba de administrarea societatii in cele mai bune conditii , sa nu te afli ca dupa 1-2 sau chiar 3 ani lucri degeaba , ca tu nu ramai cu nimic . Cat despre calcule , te asigur ca nu e abureala . Daca esti sofer , fii sofer si lasa-i pe cei cu calcule sa calculeze .
  11. Eu nu am nicio oferta . Daca am dat o oferta cuiva , am dat sa-l ajut . Dar eu nu ofertez nimic . Decat sfaturi bune . Fii mai atent inainte sa faci afirmatii , zic eu , ca mi se pare ca sari aiurea in subiect . PS : A avut destul timp sa raspunda , si daca ar fi platit si taxele ar fi zis din prima , nu e ceva sa omiti . Sunt 10 - 15 centi / km . Nu doi lei .
  12. Mario Bandit , daca citeai mai atent primul anunt , observai ca pretul este / ansamblu , iar daca nu ai vagon ti se ofera unul contra unei chirii lunare . Deci fii mai atent inainte sa afirmi ceva . Iar pentru informatia ta , o semiremorca prelata costa cu tot cu intretinere 3 centi / km , si nu 7 . Dar daca mai scazi din cei 0.89 si chiria la vagon care este de 500-700 euro / luna , aica circa 5 centi , ajungi la 0.84 centi . Deci cam 10 centi diferenta , ceea ce intr-o luna face 1000 - 1200 Euro . Ce zici ? E diferenta mica pentru tine ?
  13. Salut colegule ! Aici nu gasesti tu parteneri . Doar daca vrea cineva sa te ajute . Incearca aici : Buna ziua . Avem nevoie doar de cap tractor . Se tracteaza semiremorcile noastra si nu thebuie sa platiti nimic. Aveti in acest e-mail conditiile de colaborare. Se platesc 0.84euro/km +autobenzile (euro5) Daca se lucreaza pe Anglia toata saptamana si se vine in week-end pe continent se platesc 0.90 euro /km +toate cheltuielile cu poduri etc. Se factureaza o data pe luna iar plata este la 30 de zile . Daca aveti cardurile dumneavoastra se poate incasa la 15 zile cu un comision de 2% Se fac in jur de 11000-12000 km /luna . Daca aveti intrebari nu ezitati sa ma contactati. O zi buna Martine Pitteljon Accounting assistance SERVICE TOWER ZEEBRUGGE A+S Zeebrugge Koggenstraat 3 8380 Zeebrugge Tel: 0032 (0)50 50 00 39 Fax: 0032 (0)50 54 54 68 E-mail: martine.pitteljon@anterist-schneider.com
  14. IN tIME Direkt-Kuriere S.R.L. Str. Barcelona, Nr.8 550018 Sibiu Direkt : +40 269 504 565 Telefon: +40 269 504 500 Fax: +40 269 504 599 Internet: www.intime.de Bafta !!!
  15. cico_3504 Nu-ti inteleg ideea . Eu m-am referit la faptul ca 0.85 este faliment curat pe comunitate . Eu lucrez la 0.85 - 0.90 + taxe de drum . Acest pret mi se pare rentabil . Exista firme care platesc chiar mai bine . Cine este interesat poate sa ceara mai multe detalii . Eu nu intermediez si nici nu am nevoie de parteneri . Doar dau sfaturi , pentru ca si eu m-as fi bucurat sa fi primit sfaturi bune , cu preturi reale , cand eram la inceput .
  16. Eu nu intermediez nimic. Contractul il faceti direct cu Ewals . La numarul de telefon va raspunde un roman, dar ar fi indicat sa vorbiti si engleza . Carduri nu primiti si nici vagon. Trebuie sa le detineti , inclusic asigurare CMR . Din experienta mea , cei care va ofera carduri si vagoane sunt de evitat , deoarece va ciupesc si acolo .
  17. Bursa = faliment . E ok sa iei o cursa ocazional . Atat !
  18. Din 4500 daca platesti soferul , tu cu ce mai ramai ?
  19. Salut ! Eu am scos arcul de la butonul negru afara si n-am mai avut treaba .
  20. Sub 0.80 + taxe de drum se numeste sclavagism , nu munca !!!
  21. Va rog gasiti mai jos detalii despre oferta noastra : - Anglia, majoritatea incarcarilor/descarcarilor sunt focalizate in ‘cadrul unui patrulater’ (Londra / Cardiff / Liverpool / Hull) uneori se merge catre Newcatle/Glasgow/Edinburgh. - Germania, majoritatea incarcarilor/descarcarilor sunt efectuate pe intreg teritoriu, uneori se incarca/descarca in zona Innsbruck / AT, Lille / FR, Strasbourg / FR. - Cele mai multe dintre comenzile de transport sunt cu o incarcare/descarcare; rar avem comenzi cu maxim 3 incarcari/descarcari. - In functie de sofer – lunar se pot efectua 11-12.000 km. - Primii 50km pe Germania nu se platesc. - Tarif : 0.93 EUR / km - camion standard ; 0.95 EUR / km - camion mega (toate taxele incluse). - Bilete de ferry / DFDS sunt achitate de catre Ewals Cargo Care, in situatii de urgenta – rezervare la Eurotunnel. - Pentru 1-4 camioane alocate, termenul de plata este de 30 zile, pentru minim 5 camioane, termenul de plata de 5 zile. - Lunar sunt efectuate 2 plati (15 si 30 ale lunii). - Se emite credit-note (facturare nu este necesara) soferii trebuie sa trimita documentele de transport catre firma noastra. - Colaborarea se face pe baza de comanda fixa / nefiind necesara semnarea unui contract. - Necesar camion tautliner – 13.6m + echipament standard (18 chingi, coltare, covorase). Astept cu mare interes un raspund din partea dvoastra. Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa ma contactati. Multumesc! With kind regards, Nicolae-Fabian Anton - Transport Planner | BU Great Britain ................................................................................... Ewals Cargo Care GmbH Kufsteiner Strasse 18, 83088 Kiefersfelden, Germany | Phone: +49 8033 6909-790 | Mobile: +43 664 883 88 135 | Fax: +49 8033 6909-791 Mail: 790@ecckie.de | Web: www.ewals-kiefersfelden.de
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.