Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

cornel76

Members
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

cornel76's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Deocamdata se discuta la nivelul ministerului transportului.Dar probabil asa va fi in curad.Acest lucru exista deja in Belgia si Spania
  2. Deocamdata s-a amanat.Motivul este ca in comunitatea europeana nu exista asa ceva pt 3.5 t.Oricum exista o scapare de licenta.Licenta este valabila doar pt romania.De ex daca car ceva de la Buc la Sibiu trebuie licenta .Daca duc ceva de la buc in germania nu trebuie licenta completez cmr.Atunci pt Sibiu completez un cmr.Ma opreste arat cmr-ul fac transport international.Oricum deocamdata nu se face nimic cu licenta pt ca nu este aliniata cu cerintele EU
  3. nu stie nimeni daca in germania pt o duba pana in 3.5 t imatriculata pe persoana fizica trebuie facuta foaie de somn?
  4. Multumesc de raspuns colegul Duba ta este pe firma sau persoana fizica? Stiu sigur ca daca masina este pe firma iti cere TAGESKONTROLLBLATT sau foaia de somn.Intrebarea ramane Este valabila foia de somn si pt duba inscrisa pe persoana fizica?
  5. Pt Germania este necesara completarea foi de somn (TAGESKONTROLLBLATT ) daca duba este pe persoana fizica?masina are mma 3200 T mercedes sprinter.Sau doar cei care au dube pe firme trebuie sa completexe foaia?
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.