Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

il fenomeno

Members
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre il fenomeno

  • Dată Naștere 06/15/1989

Profile Information

  • Locatia:
    italy

Contact Methods

  • Yahoo
    completed_007

il fenomeno's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Salut colegii de pe forum,nu stiu ce sa mai cred din toate discutiile astea despre Waberer's,cert este ca m-am angajat la ei,fara prea multa experienta,urmeaza ca de luni sa merg sa stau o saptamana pt cursurile alea de teorie,si dupa aia sa incep lucru,nuj ce ma asteapta dar ii prima firma care m-a acceptat fara prea multe conditii,si la care pot face mult visata experienta,ma inteles ca te da in echipaj cu cineva pana decide colegu daca iti poate da drumu singur,daca este vreun coleg care lucreza aici de prin zona bacau sau piatra neamt,si ar putea sa ma faca ucenicul lui as fi recunoscator,mentionez ca sunt din bacau,poate stie cineva ceva un nr de telefon ceva,va rog sa imi lasati un PM ,si va raspund sau va contactez eu..multumesc !drumuri bune si sanatate sa aveti
  2. salutare colegii ,sunt nou pe forum,vreau sa stiu cine poate sa imi dea o informatie depre modul in care se poate lucra la una din firmele de curierat mentionate,cu furgon propriu ce acte mi-ar trebui???multumesc anticipat!!
  3. HELP!!! ! salutare si respect pt soferii profesionisti in primu rand!!poate este cineva amabil sa ma ajute si pe mn cu nij informatii!!Am 22 ani sunt in italia,in 2008 am luat in romania A BE CE ,si in 2010 atestat CPIa ,si,in 2011 ADR,fara nici o problema,,spagi sau alte chestii,,,tot visez demult sa ma duc pe tir,imi place soferia ,si am cheltuit nij bani sa fac toate astea,am tot citit despre firma asta KURT BEIER,ma bate gandu sa o iau din loc k in italia nu mai merg lucrurile ca odinioara,am aplicat la 50 de firme pe internet cu cv ,treburi si degeaba,am nij prieteni falsi aici care lucreaza pe la autamarocchi,dar ..... ,nu vor sa ma ia si pe mn o sapt 2 sa ma invat,ca le frica ca ajung mai bun ca ei ,cred,,am experienta pe pe bascula se 7,5 t aici dar nu multa,si vreo 2 ani de lucrat pe tractoare agricole cu remorci de 15 t,,la manevre de astea ma pricep,le mananc ,un pic de mecanica cunosc,vb engleza fluent si italiana,is umblat prin europa dar nu cu camionu,nu mie frica de necunoscut ,,,as vrea sa stiu daca am vreo sansa sa merg la astia sa le bat la poarta ,,nu vreau sa ma duc prin romania,prin intermediari,ma duc sg cu masina pana acolo,, acuma DACA AS AVEA VREO SANSA SA NU ARD GAZU DEGEABA PANA ACOLO!!MULTUMESC DACA IMI POATE OFERI CINEVA NISTE INFORMATII,PROMIT CA DAU O BERE CU PRIMA OCAZIE ,,DRUMURI BUNE SI USCATE FARA STRES!!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.