Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

alexpu1u

Members
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    Constanta

Vizitatori Recenți Profil

1154 citiri profil

alexpu1u's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputație Comunitate

  1. Pauza zilnică normala e de 11h dupa 13h de amplitudine. Redusă este de 9h Iar cea de 11h poate fi luata si pe bucati 3h +9
  2. Vreau sa fiu sigur ca e corect: Știam că pauza zilnică de 11 ore poate fi făcut şi din bucăți forma de 3 + 9 h de pauză (intr-un interval de 24h de la inceperea programului) Deci e corect așa? : Luni 9h pauza Marți 9h pauza Miercuri 9h pauza Joi 3+9h pauza Vineri 3+9h pauza Sbătă 3+ 9h pauza Duminică 24h pauza
  3. Butonul de edit nu îmimai apare. Acuma îmi dau seama deabea ce greșeli de exprimare am făcut, dar mă bucur totuși că m-am făcut înțeles. Mă refeream la amplitudine, Aptitudinile mele cognitive şi lingvistice în starea aceea de oboseală erau foarte scăzule. Sashatulcea mulțumesc pentru atenționare. Gongy mulțumesc pentru informare, îmi imaginam că este o abatere gravă, eram interesat dacă cineva a fost amendat în circumstanțe similare, şi mă mai interesa o sumă aproximativă.
  4. Sper sa nu ma opreaca, sau dacă mă opresc, măcar sa prind si eu oameni înțelegători ca tine daca ma opresc, oricum plateste firma daca e ceva, dar na, e totusi o bataie de cap. Mulțumesc de informație, poate răspunde cineva cu sume aproximative, pe/oră depasita de aptitudine etc.
  5. Suntem în echipaj, în coadă la Dunkerke, toti de la Calais au venit aici, mergem cam 5 metri odată la 2 ore. Am depășit aptitudinea de 21 de ore, avem deja 28 de ore de când am început programul, ce amendă se riscă? Cum se calculează, firmea ne-a zis ca nu facem pauza aici din cauza emigrantilor, de u o sa ne mișcăm până urcam pe barcă(viteza melcului). Ce amenda riscăm acuma? Dar mai încolo? Deci nu am depășit numarul de ore de conducere, doar aptitudinea... Mulțumesc anticipat pentru răspunsuri.
  6. Mulțumesc frumos! Foarte de folos.
  7. DN1 Cluj Napoca - Oradea Este restrictie pentru camioane în weekendul acesta pe secotorul de drum DN1 Cluj Napoca - Oradea?
  8. Pe drum: muzica sau imi dezvolt propriile idei, gandindu-ma in sinea mea intens, la tot felul de lucruri, ce as vrea sa fac cu viata mea, ce imi place la ea, ce as schimba. Mai dau un telefon, mai trag un part. In parcare, daca e pauza 9h, odihna tata Daca e pauza de 24h, 45h Sport, pentru mentinerea trupului, nu vreau sa ma vad deformat de la atata stat pe scaun si dormit sprinturile sunt bune pentru exercitii eficiente si timp scurt, am si gantere, mai fac tractiuni la bara in remorca. Chestii mai ciudate pentru soferi, normale pentru mine, mai sunt sariti ca mine?
  9. Wow, am trecut de cateva ori pe acolo, dar am prins aglomeratie de fiecare data, se grabeau, nu mi-au cerut nimic, oricum am fost tot timpul in regula.
  10. Curaj, Cainele Cel Fricos - Stricat Masina, Telefon, Da Imi pare rau sa aud ca ai trecut prin asemnea cosmar, vrei sa fi bun, si uite ce se intampla, nu trebuia sa lasi masina acolo, ai transformat ghinionul patronului, in ghinionul tau. trebuia sa lasi serviceul sa vina, sa anunti patronul, si daca omu se cotea la bani, te coteai si tu acasa de acolo, na inteleg, ca e usor sa scrii pe un forum daca si parca, altfel e sa treci personal prin acea experienta neplacuta, dar sa fie de invatat din experienta ta: Nu lasi masina pe banda de urgenta! Nu faci statuie pentru altu! Gandeste-te si la tine, nu fi bun ca esti luat de prost! Decat cu cine chiar stii ca merita.
  11. Am ramas fara curent. si am avut norocul ca a trecut pe langa mine un slovak care cauta parcare. Avea el niste cabluri, dar erau intrerupte. am luat curent de la el prin ABS, el avand motorul pornit. eu contactul pus. am conectat cablul meu ABS la capul lui tractor. l-am tinut asa vreo 5 minute. pana a crescut voltajul in bord. am scos cablul abs ca sa nu-l prajesc am dat cheie, uraaa, i-am oferit omului 15 euro de o cafea, m-a refuzat si a plecat, frumos din partea lui. ( ne-am inteles mai mult prin semne haha) alta data eram intr-o parcare si aveam camioane parcate., stanga dreapta baterie nu mai aveam, i-am cerut lu cel din dreapta(era italian) nu nu nu, bine frate. mai aveam o incercare. (tot italian) i-am cerul celui din stanga(prin semne. italiana de balta) se uita asa ciudat, i-am zis, 5 minute imi ia, imi trebuie curent. fac eu tot ce trebuie, tu doar te uiti. si la fel ca la slovac, in 5 minute am rezolvat-o Metoda asta merge gen daca peste noapte de la frig, a scazut voltajul sub 22v in 5 minute iti da un impul bun sa poti porni. sa afiseze voltajul 25v in bord (desi e maxim 24) ce am ajutat eu personal, niste colegi cu o pana pe remorca, erau echipaj, noi echipaj, a fost ceva de munca, dar fiind 4 ne-am descurcat mai repejor
  12. Vina e si a angajatorilor care cauta profesionisti si nu ii pun la probe cu masina, sau angajare de proba de 2 saptamani etc, iar pentru soferii incepatori ce vor sa lucreze, nu tintesti sus, incepi ca ucenic/ajutor de sofer, pana prinzi experienta, te angajezi la firme ce cauta ucenici pe bani mai putini, apoi cand ai aptitudini si experiente in europa, tinzi singur pe ce ti se potriveste, conditii/salariu/concediu
  13. Am ras Ce povesti mai inventeaza plictiseala din om. - precis rinichi de sofer de camion sint la mare cautare pe piata...om sanatos, maninca regulat,.... -rinichiul nu e un filtrul de motorina, 3 chei fixe si o tubulara... - nu se potriveste de opel la cielo. - un sofer s-a trezit fara minte, cel mai probabil de la alcool )
  14. cri5tian. oferta aceea cu drei.at , merge si pe franta? ca eu am o cartela three de uk care merge si franta, fac mult franta si sunt interesant daca cea de austria merge si pe franta.
  15. (Scuze de dublu post, dar sunt pe telefon si e cam aiurea treaba cu scrolul) Poti incarca cartela online daca ai card de credit la o banca din anglia Poti rug pe cineva din uk sa iti incarce si sa-i dai tu banii intr-un fel sau altul. Bun asta ar fi ceva pentru internet, dar nu ai net in germania, spania, luxembourg, belgia, olanda, elvetia, de țările estice nu mai zic... Minute pentru romania ar fi abonament la digi, am auzit ca au oferte bune in roamming. Stie cineva ceva de digi mai exact?
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.