Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

BUSS

Members
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profile Information

  • Locatia:
    Bucuresti

Contact Methods

  • Yahoo
    BUSS

BUSS's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Vorba unuia dintre nuntasi : "Nici daca o regizam nu iesea asa de bine..."
  2. BUSS

    Dubancuri

    Un padurar matol-lache, plecand de la crasma, isi da seama ca nu mai are palaria pe cap. Cum sa mearga el asa, la nevasta, fara palarie? Noroc mare avu, gasi un magazin deschis si intra. Acolo, vanzatoarea bunicica-rau, mai avea si o batistutza de fustitza pe ea, ce-i trecu prin minte betzivului, sa o sicaneze putin: -"Hac! Saru' mana duduie, palarii aveti?" -"Da, dom'le, de care doriti?" -"Pai, hac! Una verde. Nu prea verde, da' verde sa fie!!" Vanzatoarea, dragutza, se urca pe o scara sa-i dea omului ce i-a cerut. Betzivul, vazand picioare frumoase, se gandeste sa o mai puna o data pe drumuri, adica sa mai urce scara si zice: -"Pai, nu e buna deloc. Am cerut una verde, nu prea verde, da' verde sa fie! Hac!" Si tot asa de vre-o 3-4 ori, de-si pierde biata fata rabdarea si-i zice de la obraz: -"Auzi dom'ne, n-ar fi mai bine sa ma pupi dumneata'n fund ? Nu prea'n fund, da'n fund sa fie!" ps : suna mai ,, civic ,, cu modificarile facute !!
  3. E de invatatura de minte pentru unii. Dar si solutia e prea... lavabila ! Se vede aranjamentul de la o posta, a iesit la spalatorie...
  4. BUSS

    Dubancuri

    Unul auzit la Duban in emisiune: James Bond merge la Moscova pentru un schimb de experienta. Omologul sau rus, agent si el, il astepta la aeroport. Agentul 007 intinde politicos mana si se prezinta in stilu-i caracteristic si inconfundabil: "I am Bond, James Bond !" La care rusnacul, sa se dea mare, zice intr-o engleza 'vai mama ei': "Ai em Ghey, Serghey !"
  5. Dar, baieti, cei care ati plecat, cum ati procedat cu fostul loc de munca? Caci demisia dureaza, cu preaviz de 20 de zile (Codul Muncii), iar ei cheama... "peste 4 zile sa fiti aici!" si daca nu esti, alta sansa nu mai ai !
  6. pai... 600e si atat? pe tara, in cardul de RON, nimic?? Atunci de ce se cer 2 conturi, lei si E, adica 2 carduri?
  7. Pentru "rebound": salutari tie si celorlalti colegi! Ziceai, intr-o postare anterioara, ca o sa ne spui si ce banuti iei la salariu, pe 30 parca. Sunt curios, am trimis si eu dosarul in primele zile ale lunii si urmaresc destul de des postarile pe acest forum. Astept, desi e grea si apasatoare... Noroc sa ai in deplasari!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.