Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

boghytour

Members
  • Număr conținut

    29
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre boghytour

  • Dată Naștere 04/30/1978

Profile Information

  • Locatia:
    constanta

Contact Methods

  • Yahoo
    boghytour

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

boghytour's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. ARCESE: nota 7,5+ ca la orice firma sunt plusuri si minusuri,dar daca poti demonstra ca esti profesionist,nimeni nu iti va impune sa faci ceva ilegal (carduri scoase,mers peste program,etc). Plusuri: cursele sunt destul de usoare si cat de cat fixe, poti lucra singur sau in echipaj, nu se impune consumuri nesimntite (genul, 25%-27% ),banii vin la timp,etc. Minusuri: nu sunt frigidere pe masini si in garaje esti obligat sa porti vesta si bocanci.
  2. boghytour

    La multi ani!

    La Multi Ani! Kornel (44), actros09 (42), alexb (37), edymic (35), deles74 (38), lefty (32), GABOR PY (36), laur92vs (20), @dr!an (22), iancuge (26), cempa Multa sanatate si drumuri bune!
  3. Total de acord cu clegul CNA25. Imaginati-va ce ar insemna cateva zile de pauza pentru toata romania. Atunci sigur vom fii auziti si bagati in seama,sper si respectati pentru ceea ce facem. In speranta de mai bine,va urez drumuri bune!
  4. singurele masini care nu le poti aduce pe roti sunt cele de la remat care au seriile taiate. ps. daca e legal sau nu, nu stiu ,dar de 5-6 ani nu mia zis nimeni nimic(vama,politie)
  5. eu nu imi dau cu parerea,eu am adus si inca mai aduc masini din europa
  6. DafXF: in Germania(parc auto) toate masinile sunt radiate. cumperi nr. le iei la subtioara si hai sa cautam masina. cred ca nu ai adus niciodata masina din Germania. duicug: iati nr. de tranzit nemtesti si vino linistit acasa. cand cumperi nr. se cere numele cumparatoru-lui nu seria masini. drumuri bune!
  7. La multi ani colegilor! Pintiuta (22), marian12 (31), cosmintgx (32), groza radu-mihai (33), kossu (25), Sandman (27), stelistulbrasov (28), abes7310 (39), yoyo39 (39), hypers31 (36) Multa sanatate si drumuri bune sa aveti!
  8. daca te vede patronul, te miri de ce te da afara
  9. verifica mereu telegraf anunturi,sectiunea angajari. este ziarul local si in el apar anunturile de angajare.multa bafta!
  10. daca te descurci cu CMR-urile si poti dovedii ca ai experienta, e ok.
  11. sunt foarte multe firme:bry euro trans,alma trans,etc. daca ai drum in constanta,dute la poarta 14 agigea,sau intreaba colegii cu containere la statie cand ii vezi prin tara.
  12. AlexVAL: daca ai experienta,de ce nu te angajezi la containere si iei cam la 5000 roni/luna? mai ales ca esti din constanta.
  13. AlexVAL: Cand ai sa ai experienta,atunci ai sa sti cum sa iti faci meseria mai frumoasa si fara prea mult efort,combinand utilul cu placutul. Despre bani, niciodata nu sunt de ajuns! narcis24: Si eu sunt sofer tot de dubita,dar cand am ocazia mai plec cu prieteni cu tir-ul. Pe la sfarsitul luni voi trimite si eu dosarul la Hartl. Poate ai sa fi titular si eu incepator!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.