Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

mariuccio7

Members
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de mariuccio7

  1. Din pacate tot mai des in ultimi ani se intampla lucruri rele si foarte grave la care tot mai multa lume ramane uimita dar in acelasi timp nepasatoare,indiferenta.Toti sau aproape toti ne uitam cu mirare la ce se intampla dar numai atunci cand o patesti tu sau un membru al familiei tale devine o problema reala,cand defapt e prea tarziu.De ce atata indifetenta?Cred ca "goana dupa bani"e singura problema,cand vom realiza ca in viata sunt lucruri mult mai importante decat banii,cum ar fi prietenia,cinstea,constiinta,omenia,atunci ne va fi mai bine tuturor.Sper cat mai curand...
  2. Nu am schimbat permisul,am permis italian.E obligatoriu sa-l schimbi?
  3. Salut colegi,pentru soferi cu mai putina experienta se gaseste de munca pe UK?Am permis C&E dar experienta doar cu C.Am insurance number si cont bancar,engleza la nivel conversational.Multumesc anticipat tuturor.
  4. Am vorbit la ei acum 2saptamani cu dl. Carlo,eu locuind la Roma,dar nu au nevoie.Se vede ca nu au nevoie de cei aflati deja aici,ca-i prefera pe cei din afara.Or fi mai usor de pacalit?Cine stie...?
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.