Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

LivCir

Members
  • Număr conținut

    61
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    2

LivCir a câștigat ziua ultima dată pe Octombrie 23 2018

LivCir a avut cel mai apreciat conținut!

Despre LivCir

  • Dată Naștere 03/22/1986

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    Vicovu de Jos, Suceava

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

LivCir's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  •  Reacționează bine Rare
  • Prima postare Rare
  • Colaborator Rare
  • Prima saptamana in comunitate Rare
  • O lună in comunitate Rare

Recent Badges

13

Reputație Comunitate

  1. Toate (energizantele, cola, cafeaua, zaharul in exces, oboseala) îți dau aripi spre moarte! " Toată viața tragi să faci bani și cu banii îți cumperi sănătate" asta dacă mai poți. Semnatura ta o consider reclama mascata,am eliminat-o
  2. Salut! Exact cum spune DanBV, aveți mare grijă cu firmele care fac angajări săptămânal. Ceva este acolo, se trag garanții, nu își plătesc șoferii, au mașini defecte, au dispeceri sandilăi... Mergeți todeauna la fața locului și încercați să vorbiți cu vecinii sediului firmei înainte de a depune CV. Eu în ultimii 10 ani am avut de a face cu câțiva nenorociți dar mi-am învățat lecția.
  3. LivCir

    romfour

    Salut! Poate răspund cu întârziere, dar știți vorba aia... Au mașini bune, o grămadă de epave de platforme și remorci. Au 8+1 și buzuri de cat. D + vreo câteva autocare. Banii se dau la cursă (220 euro + 10% din ce colectezi sau dacă aduci mașina pe platformă). Se trage 50 euro garanție la cursă, de la 500 euro în sus o cursă se trage și una nu până la 1000 euro. Banii se dau la timp, mașinile se verifică după fiecare cursă. Eu am lucrat la ei și am fost mulțumit și nu prea, am avut curse de 8 zile cu 420 euro în mână. Ziua de stat pe pomană este 20 euro și de multe ori dacă ești la 8+1 o prinzi. Fugi cu platforma de 5m sau 8m după tine prin toate cotloanele și nu este foarte amuzant, mai ales noaptea când toate străzile sunt pline cu mașini. Orele de conducere se adună, colegi primești doar vai de capul lor în general începători. Amenzile de viteză se plătesc din buzunarul șoferului, restul mai găsești înțelegere. Dar când tu ai timpi de ieșire și intrare în țară trebuie să berjărești. Dispecerii sunt marea problemă în firmă. Sunt doi băieți aroganți, înemuiți cu patronul și ei taie și spânzură acolo. Atmosfera între colegi este de o mâncărime greu de explicat. Mai sunt probleme multe, dar eu nu le-am descoperit pentru că eram într-o perioadă foarte grea a vieții mele și sincer nu băgam nimic în seamă. Când veneam din cursă aveam mii de draci, dar după două zile acasă îmi trecea și plecam iar până din neatenție l-am împins pe unu și dispecerii au făcut tot posibilul să îmi iau zborul. Sfatul meu este să încercați de probă, vă place continuați și vă angajați. Eu personal nu aș mai face lucrul ăsta cu toate că am vrut să mă întorc după accident că eram înecat în rate... Nu se merită! Acasă la tine ești musafir, când ai liber două zile stai cu mașina în service sau trebuie să aduci clienți la autocar și la fel și prin alte țări. Cum ziceam, nu sunt curse tur-retur todeauna. Noroc!
  4. Eu cred ca adevarul este undeva la mijloc. Patronasul nostru a postat aici pe forum pentru ca a fost singurul lucru pe care l-a putut face. Probabil a semnat cu angajatul un contract pe salariul minim pe economie, fara act aditional pentru diurna... Spune ca angajatul a semnat pentru banii primiti... Sunt curios cum se face mai exact lucrul asta? Banii primiti de angajat sub ce pretext au fost dati? Sunt multe necunoscute la mijloc.
  5. @lupu Tovarăse, nu uita că tu îți ei salariul pe spatele acestor şoferi care lucrează la voi. Nu o mai arde gen interlop şi vorbeşte frumos sau taci din gură şi ajută-ți şoferii cu coordonate sau ce mai au ei nevoie. În 09.2014 am asistat în birou la voi la un decont şi m-am speriat cum stau lucrurile. Săracul om a lucrat pentru voi 2 luni şi i-ați dat bani ca şi cum ar fi lucrat numai 2 săptămâni. 600 euro garanție de 30 zile pentru amenzi, 400 euro bani pentru consum ridicat de motorină, 200 euro pentru o triplă spartă pe care şoferul aşa a luat-o... Numai de nimernicii vă țineți! Parcă acum văd imaginea asta în față când patronaşu țipa cât îl ținea gura că acel camion (Man TGX 440) pe care a lucrat şoferul nu trece de 28-30% şi că nu are cum să pună din buzunarul lui banii pentru că şoferul a făcut consum de 32-34%. Cei asta? Eu aş fi trecut peste drum la ITM şi vă făceam plângere, mai apoi mergeam la ISCTR şi ANAF. Vă învățam minte să fiți superiori şi să vă bateți joc de săracii oameni.
  6. Promit multe angajatorii ăştia... Până la urmă diurna este neimpozabilă (35 - 84 euro), nu înțeleg de ce angajatorii se feresc să o menționeze în C.I.M. sau printr-un act adițional. Când mergi la interviu îți promit marea cu sarea şi apoi te trezeşti cu penalizări că nu ai făcut km care îi vrea el, că ai consumat prea multă motorină (exe. Vlase Spedition) şi alte zeci de motive să ajungă tot la salariul de 1000 - 1200 euro.
  7. Am uit să îți zic că nu trebuie să îți mai faci un cont pentru ați expune părerea.
  8. Lecții de limba română??? Tu te vezi pe tine? Nici nu știi să scrii și îi trimiți pe alții să ia lecții de limba română. Esti penibil! ITM-ul și băieții de la drumuri-bune.ro și-au spus cuvântul. Dacă mai ai ceva de împărțit cu mine te rog să o faci pe cale legală sau să o termini aici. Cum mi-ai virat banii ți-am dat mesaj și ți-am zis că nu am vrut să se ajungă așa departe și eu am vrut doar ce era al meu. Vino cu dovezi la acuzele aduse de tine că mi-ai dat banii la timp și nu acum 2 zile (09.03 la 17:09), la fel și la acuzele că ți-am stricat mașina după ce eram plecat sau când am plecat din țară și am mai reușit să lucrez 25 zile pe ea. Aștept să mă dai în judecată și să cer expertize la tot ce tu acum mă acuzi și îți voi dovedii și în instanță lucrurile pe care amândoi le știm deja. Nu am fost niciodată de rea credință în raport cu tine, fi corect și recunoaște că dacă îmi dădeai banii la timp eu nu aș fi mers la ITM. Iar acum ceea ce spui probabil spui din răzbunare. Eu nu îți voi mai răspunde nici la postările de aici, nici telefonic, nici prin sms. Eu am încheiat orice discuție. Doar legea va vorbii dacă se va ajunge acolo și eu am încredere că îmi va da dreptate pentru că todeauna am spus adevărul cu cele întâmplate pe perioada cât am stat la tine la lucru (19.01 - 13.02). Îți doresc sănătate și numai bine și nu îți port niciodată pică pentru acele trei zile de frig și 4 de foame.
  9. Îmi cer scuze față de voi colegi, dar îmi rezerv dreptul de a nu mai răspunde la nici o provocare sau elucubrație scrisă de @terminator Pentru mine acest subiect este încheiat!
  10. Îmi cer mii de scuze față de voi @Mario Bandit. Vă mulțumesc că mi s-a permis să îmi spun off-ul. Oricum link-ul cu povestea mea pe facebook a fost pus de aici. Este foarte bine că sunteți voi, băieții de la drumuri bune și ITM-ul care încearcă să își facă treaba cât mai bine și prompt. Voi ați mai rămas ultimul nostru ajutor de încredere la nevoie.
  11. Acum 5 min mi-am primit bănuții calculați la minim de diurmă. Legea și-a spus cuvântul. Mulțumesc drumuri-bune.ro și ITM. Drumuri bune și fără incidente!
  12. Înțeleg! Este vorba despre băieții de la drumuri-bune.ro. Astăzi am fost la ITM pentru a mă interesa să depun următoarea plângere cu desfășurătorul de la bancă pentru că dl. patron susține că mi-a dat banii. Bani pe care i-am cheltuit în interesul firmei lui pe tichete toll collect, aditiv ad-blue și viniete (Austria, Benelux). Exact ce povesteam mai sus. Orice ar fi nu dau înapoi până nu îmi văd banii în cont, fie ei și cei 35 euro obligatorii... 35 euro x 25 zile sau 26 mai exact. Și în a 26-lea zi am stat cu camionul și l-am păzit până a venit celălalt șofer trimis de el. Cel mai probabil va urma un proces și tot îmi voi vedea banii. Sunt dreptul meu și el știe asta. Drumuri bune și grijă mare la asemenea oameni fără scrupule.
  13. Așa pe pare! Nu știu dacă am voie să postez cu cine am luat legătura și mă ajută să îmi rezolv problemele cu el. Astazi am vorbit cu dl. patron și o ține tot pe a lui că sunt un "mincinos și așa am fost toată viața" și mi-a dat un ultimatum să merg la el că îmi "dă banii". I-am spus să mi vireze în cont și nu vrea, vrea doar să merg la firmă la el. Mâine este chemat la ITM. Dacă îmi dădea banii îmi retrăgeam plângerea. Vedem ce va fi... Sunt dispus să merg până la capăt indiferent de amenințările primite de la fostul șef. Să auzim de bine! Drumuri bune!
  14. "13000 EUR Calculatorul 2saptamani staționarea mașini costa 3800€ stația 300€ trebuie sa plătești tu plus daune morale casa te învăț minte sa spui minciuni" Mesaj primit astazi de la angajatorul meu Costica Cornea - SC PETCOR SRL. Repet, masina a fost lasata in buna stare si predata la un sofer trimis de el. Eu mi-am respectat intelegerea de a mai sta o saptamana pana vine soferul, dar mentionez ca nu am vrut sa mai stau cu el sa il invat. Nu cred ca este de datoria mea sa invat pe nimeni. Trageti voi concluzii.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.