Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

paul1234

Members
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Orice postat de paul1234

  1. Termostate , pompa apa , chiuloasa , camasi , compresor aer , buson ( cel de presiune) de la vasul de expansiune, multe multe verificari si nimic.... problema a fost de la racitorul de la retarder care a costat 300 euro second 😕 . Daca se mai intalneste cineva cu problema de genul, prima data sa incepeti cu piesele ieftine si nu cu alea scumpe ca si in cazul meu. Sanatate si drumuri bune !
  2. Buna colegii, ma confrunt cu o problema destul de ciudata la un Man tga 18.440 euro 4. De cateva luni masina a inceput sa consume lichid de racire ( disparea din vas ). Am fost cu ea la service si in urma verificarilor au schimbat garnitura de chiuloasa si au trimis chiuloasa la verificat. Cei de la verificare au sesizat doua microfisuri dar au spus ca testul de presiune a fost ok, deci chiuloasa e buna. S-a montat tot la loc dar problema a persistat, mai mult de atat, dupa cateva saptamani a inceput sa faca presiune in vas si sa arunce lichidul de racire pe la supapa de la vas. Am fost din nou la service si au schimbat : compresor aer , camasile si in final am pus alta chiuloasa (Second hand dar verificata). Am fost cu camionul in proba dar surpriza... la mers pe drum drept sau pe urcare ( cu remorca ) nu arunca apa afara, dar la coborare cand se foloseste retarderul, face presiune si arunca apa afara. Are cineva vreo idee ce poate fi ? Ati mai intalnit asa ceva ? Temperatura la apa nu oscileaza, nu incalzeste
  3. Mersi de raspuns colegu ! El in continuare sustine ca lovesti cu baia de ulei :))... m-a pus dracu sa ma contrazic cu un sofer trecut de 60 de ani .
  4. Salut colegii. Am o nelamurire, ma tot contrazic cu un coleg legat de trenul Freiburg - Novara, el imi zice ca nu se poate sa urci pe tren cu camion mega. Din spusele lui, in momentul in care urci pe tren, risti sa lovesti cu baia de ulei si sa o spargi. Mi se pare putin SF, e posibil asa ceva ? E posibil sa loveasca baia de ulei chiar daca il ridici din perne ? Astept parerile voastre. Drumuri bune !
  5. paul1234

    man 18.400

    Eu rar depasesc 15 tone si de aceea ma gandeam la unu de 400 si care ar fii diferenta intre 400 si 440.
  6. paul1234

    man 18.400

    Salut colegii. A lucrat cineva pe man de 400 cai(cap tractor) ? Doresc sa achizitionez unul ( euro4 ), care e diferenta intre cel de 400 si cel de 440 ? Am observat ca motorul e la fel la cmc (10518 la ambele). Sa fie din electronica ? Difera consumul intre cel de 400 si cel de 440 ? Cineva de la reprezentanta Man mi-a zis ca e aceeasi treaba. Multumesc anticipat si drumuri bune !!!
  7. Salut colegii.Am urmatoarea problema la un man tga 18.440 din 2007, dimineata nu porneste pana nu dau la pompita. Imediat ce dau la pompita porneste la sfert de cheie, in bord imi apar urmatoarele mesaje: vorratsdruck zu gering si vorratsdruck nich schalten, precizez ca am problema aceasta doar cand rezervorul este sub jumate. Cand este full porneste normal. Vreo idee ?
  8. Racitorul de la intarder era spart si imi baga ulei de cutie in vas .Am inlocuit racitorul si totul e ok acum.Multumesc pentru raspunsuri. Drumuri bune !
  9. buna seara.Detin un cap tractor man tga 18.430 euro 4. Am urmatoarea problema la el:imi ajunge ulei in vasul de expansiune, am desfacut termoflotul , l-am dus la verificat si era ok + am schimbat toate garniturile. Se poate sa intre uleiul din cutie in apa? sau apa in uleiul din cutie ? nu am verificat inca uleiul din cutie. Se poate sa se infiltreze cumva pe la intarder ? Uleiul din cutie nu ar trebuii sa fie rosu ? Camionul are cutie automata (zf) . Va multumesc !
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.