Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

buton

Members
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de buton

  1. degeaba colegii ca nu gasesti firma serioasa pe tur retur sau national. dar aici nu cred ca e vina firmelor, mai degraba cred ca e vina tarii. daca nu ai industrie de unde sa ai transporturi?
  2. salut cloegu. aici unde lucrez eu stiu ca iau si incepatori, dar trebuie sa vi cu un coleg cu experienta si dupa perioada de formare poti sa iei camion si e lucreaza la simplu. ce e bine ca se sta 7 saptamini cu 3 acasa. diurna e pe zi si banii la timp firma e Vosescu si are birou in cluj. te-as lua eu dar eu mai am de stat doar doua saptamani si dupa trebuie sa stau vreo doua luni acasa ca am ceva probleme.
  3. Vosescu sau Vos olanda nota 9 spre 10. Lucrez de peste doi ani la ei, ca plusuri banii la doua saptamani, periaoada de lucru 7 saptamani cu 3 acasa si camioanele sunt euro 6. Mai nou se vine si se pleaca cu camionul in tara. La minus pot sa zic ca dispecerii fac destule greseli cand calculeaza cursele si trebuie sa fi atent, dar daca le zici din timp iti modifica cursa.
  4. am semnat. ca sa dau mai departe sa copiez linku de pe forum sau de la petitie direct?
  5. Colegu MIT, nu știu ce dovezi vrei sa adunam și pentru ce? daaca vrei sa știi am lucrat la alte firma cu contract pe germania și nu ajungeam la banii de la Vosescu după ce plăteam chirie și toate cele. plus ca vedeam tara doar 2 saptamini pe an. Asta e a patra firma la care lucrez și majoritatea colegilor suntem mulțumiți. Plata e peste medie bani la timp și condiții bune.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.