Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

turbonickjr22

Members
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre turbonickjr22

  • Dată Naștere 04/06/1986

Profile Information

  • Locatia:
    Toplita

Contact Methods

  • Yahoo
    turbonickjr22@yahoo.com

turbonickjr22's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. turbonickjr22

    Toll colect

    Salut colegilor ! Rog pe cine stie : unde si in ce conditii se instaleaza toll colect-ul? Acte necesare? Si cati bani trebuie?
  2. Votat! Bafta multa! Sanatate sa aveti!
  3. Va rog sa cititi atent acest post ca nu e vraja lu' Mama Omida... 1. Sunt cel mai nordic sofer posibil adica deocamdata.(deci nu se angajeaza numai din Mangalia) 2. VVT este o companie serioasa care plateste conform contractului in 15 ale lunii dar mai gresesc si ei si platesc in 11 sa avem cu ce ne delecta papilele gustative dragi colegi. 3. Compania nu a tras bani nimanui din motive cum ar fi mergi pe nustiu unde sau ai frecat-O pe nu stiu unde. 4. Dispecerii astia Mario, Dani si Florin, nu stiu cum dar fac o treaba a naibii de buna, de rezista si firma.(ce chestie...) 5. Daca esti prost stai acasa, daca nu, poti sa-ti cauti de lucru pe oareundeva. Antipa : impaiezi nuferi. 6 . In momentul in care ai nelamuriri cu traseul, suni dispecerul rapid si-l intrebi daca e ok. Ca de ex. eu am Gps cu harta de autobus ca s-a bulit cardu' din el, si sunt si putin mai novice sa zic asa, in zona. 7. In cazul in care ai o problema medicala serioasa si anunti din timp, te invoiesc pentru tratament acasa daca e cazul, chiar fara sa platesti.(eu sunt in cauza si ia uite ca ma duc vreo 2-3 sapt la tratament si revin) ASA CA: Cei care aveti nevoie de confortul psihologic ca voi n-ati facut nimic si sunteti cei mai Batman, nu mai patati numele companiei, si in primul rand al colegilor soferi ai VVT care castiga o paine cinstit, si nu mai aruncati cu noroi. O sugestie : Mergeti la biserica si rugati-va pt o indemanare mai buna la volan, o vedere impecabila sa vedeti semnele de circulatie, o memorie buna pt a tine minte pasii care trebuie parcursi intr-o cursa, si nervi mai flexibili conform cerintelor. Repet : am venit aici sa castigam o paine si sa ne vedem de treaba, nu sa improscam cu noroi in numele romanesc, sa manjim peretii companiei cu ...maro, sa zbarcim madularu' si sa nenorocim ce ne-a mai ramas. Colegii care faceti pe Batman...sper sa nu ne intalnim pe vreo parcare, ca nu beau bere cu voi, nici nu mananc o coaja de paine. Rusine!!!(daca gresesti asuma-ti responsabilitatea). P.S. Nu am nici un motiv sa fiu pupincurist deoarece la aceasta companie nu am cunoscut pe nimeni inainte sa ajung aici.Am doar 2 luni. Asta ca sa fie clar! Asa ca DRUMURI BUNE! DOAMNE-AJUTA!
  4. Aveti aici un numar de fix : 00256.249.824 O sa va raspunda o domnuca tare de treaba pe nume Florina. Bafta!!!
  5. Salut colegii ! Si eu vin la sfarsitul saptamanii la garaj. Am fost sunat azi dimineata de catre Eugen de la Baro. Relatarile de mai sus sunt adevarate, deoarece am intalnit colegi de la Baro pe la Amiens si pe la Zeebrugge. Dupa discutiile cu ei am hotarat sa iau si eu legatura cu ei si se pare ca raspunsul lor e favorabil pentru mine. Sa ne vedem sanatosi! Numai bine!
  6. Colegutu' Truckman...te rog sa citesti ca omu asta ce vrea sa plece in Anglia, are o sora acolo, deci are cine sa-l ajute cu actele. Ceea ce am relatat mai sus nu e din auzite. Ca am tras vagoane de 2XL, si deci asadar si prin urmare iti dai tu seama ca am fost si eu de cateva ori in Anglia. Ziarul ala e chiar ok. De multe ori, de exemplu, imi gaseam parcari, atunci cand aveam voie in cele cu plata, chiar in ziarul asta frumusel in care erau o gramada de oferte de munca. Deci, ma repet, colegutu nostru are o portita de intrare in sistemul de munca englezesc datorita faptului ca are pe cineva acolo, care probabil ca o sa-l ajute. Si daca te uiti mai atent la postarile anterioare omu' ar si pleca cu inca cineva acolo, deci la randul lui vrea sa ajute. Degeaba cred ca nu si-a tocit el tastatura, nu? Sa auzim de bine!
  7. Am sunat la Van den Poel, treaba este ca trebuie sa te recomande cineva de acolo, deci trebuie RECOMANDARE de la un alt sofer. Cat despre ei ca ar fi neseriosi la pauze sau mai bine spus la program, am auzit ca mai trag de tine cateodata daca esti singur, si nu in echipaj, dar daca se intampla sa ai vreo amenda o platesc ei.
  8. Daca ai la cine sa mergi e destul usor, zic eu, sa-ti gasesti de lucru in Anglia ca si sofer de camion. Eu cand am avut ocazia n-am facut-o, dar iti spun ca daca ajungi acolo primul lucru este sa-ti iei revista camionagiilor de acolo si vei gasi sigur de lucru. Daca treci cu vaporu' pe la Dover, gasesti pe vapor la loja soferilor un ziar gratuit cu anunturi cu angajari. In perioada asta se cauta mai ales pe bascule in partea Manchesterului, sunt ceva lucrari pe acolo la autostrada si au nevoie. Eu zic ca in maxim 2-3 saptamani esti angajat cu acte. Acum nu stiu cat dureaza actele legale in Anglia, dar daca stii engleza si ai deja acolo pe cineva sa te indrume, esti deja "rezolvat" vorba aia. Cat despre condusul masinilor cu volan pe dreapta, iti spun ca e la fel cu condusul acelora cu volan pe stanga, iti trebuie vreo 20km pana intri in "ritm". Asa ca draga colegule, trage tare aer in piept si da inainte cu incredere, nu pierde timpu' ca e pretios. Bafta multa!
  9. Atentie mare colegutii, mai ales cei din Bistrita!!! Acolo este o firma numita DIREKT LEASING de la care am plecat 3 soferi luna asta la inceput (februarie) si inca 2 la sfarsitul lunii (cred). Se promit multe si nu te alegi cu nimc. Eu am lucrat la ei si in 2 luni am castigat 850 euro! Motivul este acela ca au camioanele inchiriate la o firma din Belgia numita E.E.S. si care-ti taie din bani din cinestiece noi motive "inventate" in fiecare saptamana. Orice situatie neprevazuta este vina ta a SOFERULUI (ex: stau), plus de asta ca dau consum la euro 3 Man TG 480 automat de 34l/100km si bagi nationale la greu, cateodata si cu 28to, nu glumesc.Si daca depasesti consumul..clar cine plateste, nu? Daca mergi pe autobanda si n-ai voie pe acolo, e treaba ta. Iti dau si termen, ca de ex: "Descarci dimineata la ora 08.30 la..." , si daca descarci mai tarziu cu o ora ai batai de cap (mari). Si trebuie sa scoti consum...e frumos tare. Asa ca grija mare colegii !
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.