Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

stammix

Members
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre stammix

  • Dată Naștere 01/21/1972

Profile Information

  • Locatia:
    Galati

stammix's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Frumoase pozele... inca mai regret ca am fost respins de Hartl, dar tot raul spre bine, astept sa fiu chemat la Kurt Baier.
  2. Si eu trebuie sa merg, colegu' dar nu stiu ce sa fac, am auzit numai de rau de firma asta si de conditiile de acolo... @nivo, poti sa ne mai zici ceva, faci numai extern sau si intern, si colegii mai de departe, cum e cazul meu, cum fac, lasa masina la garaj sau le cauta curse pe langa casa?
  3. Merge cineva pe 5 mai la testul de la Savinesti? Sau macar unde e mai exact, locatie, ora, etc. In alta ordine de idei, nu am condus o secunda TIR-ul dar am zis ca incercarea moarte n-are.
  4. Ceva amanunte despre dosar, ce trebuie sa contina si unde-l trimitem stie cineva?
  5. Colegu', cum ai luat legatura cu Dumagas de te-au sunat?
  6. @rebound, multumesc mult pt raspunsuri, mai zi-ne te rog si noua cum faci cu net-ul, cauti hotspot-uri wi-fi gratis sau ai ceva modem pe vreo tara anume?
  7. @rebound, n-ai dreptul nici macar la giocco di mano? ... dar cu furtul motorinei din rezervor sau al marfii din trailer ai avut probleme?
  8. Cei care v-au chemat la Timisoara, cum ati rezolvat cu restul de acte, adica -Oferta de loc de munca, o iei de la somaj doar daca esti somer sau indiferent... -Cartea de munca am inteles ca acum e on-line, mai trebuie in original sau nu... -Adeverinta cu stagiul de cotizare pentru calcularea concediului medical (salariul brut realizat, zile efectiv lucrate, zile de concediu medical – pentru ultimele 12 luni) asta o ceri de la ultimul loc de munca?
  9. @rebound, e o veste buna ca mai sunt firme care angajeaza incepatori, dar... care sunt acestea? Da-ne macar un indiciu... In alta ordine de idei, cum suporti despartirea de cei dragi si un mod de viata total schimbat fata de ceea ce faceai inainte?
  10. Doamne ajuta sa ne cheme si pe noi... ieri am trimis si eu dosarul la Hartl.
  11. M@nuel, ce vrei sa spui de Kurt Beyer, te-au pus sa faci conturi fara sa te angajeze? Stiam ca sunt seriosi... In alta ordine de idei, cum arata ADR-ul, mie mi-au zis ca atunci cand vine atestatul de marfa sa zic si de ADR, asta inseamna ca mai astept vreo luna?
  12. Bravo, Torro. Lunga postare dar interesanta, putini zic adevarul de la Hartl, eu unul cred tot ce ai zis tu si abia astept sa ajung si eu acolo. Daca poti da si cateva nume de titulari, jigodii sau baieti buni, nefumatori m-ar interesa, ti-as fi recunoscator.
  13. miki23 si alexVAL, veniti numai cu jigniri gratuite dar nimic concret, dati si voi un exemplu de alta firma la care se plateste mult mai bine sau ziceti unde lucrati voi sa vedem si noi astia umilitii cum e sa reusesti in viata...
  14. Am vorbit la Hartl, fisa merge la orice clinica acreditata de Ministerul Transporturilor, am sa o fac si mai ramane sa astept atestatele...care greuuuu mai vin...apoi cine stie, poate devenim colegi!
  15. Multumesc pentru raspunsuri, cred ca am sa sun maine la firma sa vad ce spun si ei si mai vedem.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.