Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

LiloGalante

Members
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre LiloGalante

  • Dată Naștere 07/13/1990

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    Satu Mare

Vizitatori Recenți Profil

603 citiri profil

LiloGalante's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Salutare colegi. Am si eu o nedumerire. Si vreau sa fiu lamurit. Am facut sau n-am facut bine? Am traversat din IRL in UK cu un vapor cu camere de dormit. (Pentru cine stie: din portul Rosslare pana in portul Fishguard). Cu orele de condus m-am incadrat lejer. Am ajuns in port cu amplitudine sub 13 ore (aveam vreo 12 ore jumate). Pe linie, am inchis programu de lucru pe IRL si am dat initiere ferrybot pentru camion. Vaporul se aflase deja in port, asa ca nu am asteptat foarte mult. Cam dupa 10 minute, i-am dat cheie si am urcat in vapor. (prima miscare consecutiva, vafa oprire de motor intre timp) Durata calatoriei a fost aproape 4 ore. Vaporul avea camere de dormit. Chiar am si dormit....dupa o masa buna (au mancarea foarte buna, dupa parerea mea) si un dus caldut. Inainte de coborare, i-am dat iar intrare ferrybot pentru camion, sa se vada unde am urcat si unde am coborat de pe vapor. Dupa coborare, am condus cam 10-15 minute (a doua miscare continua), am gasit parcare si m-am oprit cu o amplitudine de 15 ore si jumatate. Nu am mai inchis programul inca o data. L-am pornit dimineata, dupa 9 ore, pe UK. (3 ore si cv, aproape 4 pe vapor si cu 9 in opinia mea constituie pauza de 3+9, care inlocuieste pauza de 11 si care, poate fi facuta zilnic, din cate stiu eu) Am scos totusi un bon de la tahograf, am scris pe spate nume prenume, data si ca vaporu avea camere de dormit. Am atasat si biletul de la vapor si l-am arhivat in portofel. Trebuie sa-mi fac oare griji pentru ceva? Sau am procedat legal? Intreb pentru ca am auzit nenumarate cazuri de la colegi prin parcare si, fiindca nu am experienta prea vasta in acest domeniu de calatorie, (eu vad mai mult asfalt decat apa), am decis sa va intreb pe voi, profesionistii. Va multumesc anticipat pentru rabdare si pentru raspuns. Drumuri bune sa aveti in continuare.
  2. 58e/zi, duminica si sarbatorile (cand nu se circula) doar 8e/zi. salar pe tara 130 mii de forinti, 90 de mii net ( 100 de mii = 1400 ron, depinde de cursu valutar) economia la motorina se plateste, lipsa se neglijeaza dar se tine cont de ea la urmatoarea economie facuta. program de lucru personalizat, maimuta este strict interzisa. km variaza: 8000-12000. depinde de perioada. 3 saptamani afara, de-aici in sus, fiecare cat doreste. acasa 3-4 zile cu acelasi camion, sau o saptamana-doua, cu schimb de camion.
  3. Salutari. Am azuit ca s-a scumpit cartela aia de Anglia. Cica e 25 de lire acuma pe luna. Insa si asa ramane una din cele mai bune optiuni. A auzit eventual cineva de o oferta mai buna de-atunci ? M-ar interesa ceva pentru laptop mai mult. Va salut.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.