Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Iulian1978

Members
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Iulian1978

  1. Buna seara colegi Am un Daf 105 xf 2007 automatic si de ceva vreme am o problema care nu ii pot da de cap. La plecarea de pe loc masina se accelereaza brusc indifferent de ce viteza selectez in bord. La fel se intampla si la mersul inapoi. Problema o are atat cand este incarcata (numai ca in cazul asta se simte mai putin) cat si goala unde accelereaza la la concurs. Daca folosesc pozitia de mers incet(pe testoasa) pleaca foarte lin dupa care shimb pe D si nu se simte nimic. In rest cutia schimba perfect, nu are zgomote si nici mesaje in bord. La diagnoza nu a dat nimic defect pe cutia de viteze. Daca cineva s a lovit de problema asta poate ma ajuta si pe mine. Va multumesc
  2. Iulian1978

    Probleme MAN TGX

    Salutare Problema am reusit sa o rezolv. Daca cineva se mai intalneste cu ea, este vorba de senzorul de citire a presiunii in turbo. Senzor care nu apare pe nicio diagnoza. Se poate verifica in bordul masinii cu motorul oprit daca arata presiune este dus si asta cauzeaza supra alimentarea motorului. La mine cu motorul oprit arata 3 liniute.
  3. Iulian1978

    Probleme MAN TGX

    Este versiunea fara adblue Motorul euro 4 cu EGR. Multumesc pentru raspuns
  4. Iulian1978

    Probleme MAN TGX

    Am pus autocom. Am facut si tesrul in mers si injectoarele sunt in parametrii. Egr este schimbat acum 2 luni. Multumesc
  5. Iulian1978

    Probleme MAN TGX

    Salut tuturor Am un MAN TGX din 2009 cu 1000000 km si am o problema de care nu ii pot da de cap. Scoate fum negru in sarcina. Cand spun fum negru nu scoate doar putin cum este normal, scoate de nu se mai vede nimic in spate.Am pus testerul si nu da nicio eroare. Am schimbat toate filtrele, am verificat turbo si tot la fel. Are cineva o idee sau sa mai confruntat cineva cu problema asta? Multumesc anticipat.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.