Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

gabigabi1802

Members
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profile Information

  • Locatia:
    Bucuresti

gabigabi1802's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. colegule, eu am apelat la instanta, am dovezi pentru cursele facute, am descarcat cardul, am cmr-uri etc... .
  2. mircea, stai calm , imi place f mult munca si nici nu fur motorina.dar in conditiile astea nu se poate lucra.
  3. nu conteaza cati am, am lucrat acolo si stiu ce vb, ce vrei sa-ti spun ? ca nu am avut bani sa trec podul inapoi in romania la ruse? sau ca nu mi-au ajuns banii sa cumpar o.... rovigneta de 18 lei? ce sa iti mai spun ca masina e din 2009 si arata de zici ca e din 1989? ca din 6 cauciucuri , 2 erau noi, 2 cu sarme pe afara si 2 uzate si deformate sau mai vrei sa-ti spun ca prelata e vai mama ei si ca e rupta peste tot sau ca obloanele iti cad pe picioare? stai linistit ca nu vorbesc din auzite. a , am stat 2 zile in benzinarie pe autostrada langa hannover si am cerut voie sa ma duc pana la supermarket sa-mi cumpar de mancare, mi-a spus ca pot sa ma duc dar pe jos, cand am plecat in cursa aveam decat 2 chingi am mai cerut 2 si nu mi s-au dat , din cauza asta am mers de la incarcat pana in brasov pe jos 6 km ca sa cumpar o chinga ca doar de una imi ajungeau banii. lucrezi cumva in firma asta de sari asa in sus?
  4. colegule,eu am plecat cu sirocoul stricat , la oradea l-am reparat dupa care sa stricat masina si sirocoul facea iar figuri, am stat 2 sapt plecat pentru un rahat de palet si am stat jumatate de cursa in frig pe -15 grade, ieri am facut plangere la itm pentru 11 milioane, pana la urma sunt banii mei munciti si merg mai departe si in instanta daca e nevoie.
  5. gresala mea, imi cer scuze. camion vai de capul lui, patronul iti face programul de somn ,de condus, cum sa iti faci pauzele si cel mai grav nu iti da bani suficienti sa ai in cursa pt vignete. pentru aia 1800 lei te alearga non stop , stai acasa cel mult 12-15 ore dupa o cursa , etc... diurna nu da decat atunci cand depasesti ungaria si mai exact 10 euro pe zi din momentul in care ai depasit ungaria , toate tarile care au granita cu romania intra in salariul de 1800 ron. la camioanele de pana in 7,5 t garantie 300 euro si la cele mari 500 euro garantie
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.