Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

cristi_1989

Members
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de cristi_1989

  1. Eu am -4, si mie frica sa ma duc la CFR suceava ca nu prea cred eu ca-mi da. Si atentia a iesit din schema ca nu ia. Dati-mi o solutie. Prin luna Mai ma asteapta patronu la lucru si eu ce sa-i duc la angajare? multumesc
  2. Din cate vad eu aici nu e o comuniate de colegi, mai mult ne intepam unii pe altii. Adica cum, daca port ochelari is handicapat, is discriminat sau cum? Daca este cineva din Suceava, sa imi zica unde se pot face fise medicale de angajare inafara de CFR . Si a doua problema ar fi, daca m-as putea duce in alt judet sa imi fac fisa, daca e valabila. Mentionez inca o data, ca vad foarte bine cu ochelari, numa mi sa pus piedica cu dioptria mare.
  3. vad foarte bine. in privinta condusului nui problema, am lucrat pe un papuc si n-am avut probleme. am la activ aprox 250000 de km si nu am avut nici cel mai mic eveniment, speram sa fie asa si in continuare.
  4. Buna ziua si salutare la toti colegii. am 23 de ani de curand m-am inscris la scoala de soferi pentru C, CE , insa am o mare problema: port ochelari , am -4 si doamna doctor oftalmolog mi-a dat fisa medicala cu mari rugaminti pentru a lua permisul, dar mi-a zis ca de la ea nu voi obtine fisa pt atestat si angajare niciodata,"nu ai ce cauta tu sofer cu dioptriile astea". Eu imi doresc foarte mult sa profesez in domeniu, fiind o familie de soferi, asa ca va rog ajutati-ma cu niste sfaturi ce as putea face. va multumesc.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.