Jump to content
 • advertisement_alt
 • advertisement_alt
 • advertisement_alt

sorg

Members
 • Content Count

  71
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About sorg

 • Rank
  Incepator
 • Birthday 08/16/1975

Profile Information

 • Location:
  One

Contact Methods

 • Yahoo
  sorg222@yahoo.com
 1. http://www.motorizzazionecivilesalerno.it/cqc_conversione.htm
 2. Niste informatii despre patronul de la PA&CO casa lui casuneanu hot infect ai furat toata moldova
 3. Foarte bun topicul! De departe se vede ca esti un adevarat profesionist,implicat...Te asteptam cu experiente personale,poate la "Sfaturi utile"(pentru a nu fi contaminate) din care sunt convins ca avem toti de invatat.Respect.
 4. Va zic ca am luat "salile"si C-ul si E-ul si atestatul din prima toate si "pe bune".La E cel putin,politistul nu m-a penalizat nici macar un punct si la sfarsit m-a felicitat si mi-a zis ca nu are absolut nimic de obiectat.Dar cand am dat E-ul instructorul neputand sa vina,a venit colegul lui,celalalt instructor(baiat tanar,fost sofer de international) si asa am putut face diferenta toti cei care eram acolo.In 2 ore,pana ne-a venit randul am invatat mai multe despre repere,manevre, diferite situatii cu care te poti confrunta in trafic,decat ne-a spus celalalt in toate celelalte ore.Colegii mei
 5. Pana la urma asa lasi cum suntem,sunt convins ca va iesi urat si la noi.Adevarul este ca avem nevoie de inca o revolutie desi acest lucru ar deveni tragic.
 6. Doar camioanele n-au circulat.
 7. Imi aduc aminte ca in Italia,acum cativa ani la o chestie similara camionagiii au blocat drumurile si ii opreau pe toti ceilalti camionagii care se aflau in mers(un vecin al meu,particular,nu si-a mai scos camionul din curte)si in scurt timp peco-urile au ramas fara combustibil.S-a revenit foarte repede asupra deciziei de a mari pretul motorinei!
 8. Pe mine unul daca nu gasesc pe aici m-ar bate gandul sa plec din nou pe afara;nu mai stiu cum e prin Italia dar nici aici nu-i prea roz
 9. Felicitari fratioare!Iti urez bafta pe mai departe!
 10. Eu am facut cursurile la Fatii,mi-au dat o carte in care mi-au si insemnat ce anume sa invat pentru examen(chestionarele,intrebarile cu raspuns direct,studiile de caz) si bineinteles sa parcurgi toata cartea(tahograf,program de condus,acte necesare,scrisoare CMR,carnet tir,etc).Examenul se da pe calculator(chestionarele) si scris celelalte probe,ier traseul nu e foarte greu dar iti mai pune ceva intrebari despre actele la drum ale soferului,autovehiculului,etc.
 11. Cred ca asta ar fi drumul cel mai scurt pentru a scapa de toate aberatiile guvernantilor:sa-i dam jos!Daca ar bloca drumurile transportatorii nu cred ca le-ar mai trebui nici o taxa!
 12. E clar ca intreaba pe toata lumea despre documentele pe care trebuie se le aiba "soferul.ro",documentele autovehiculului.Pe mine m-a intrebat si despre scrisoarea CMR:in cate exemplare,cand nu trebuie,cui nu trebuie,valabilitate,etc.
 13. Text preluat de pe www.EuroAvocatura.ro ARTRI: Ministerul Transporturilor, prin ARR, comite un abuz grosolan impotriva soferilor care efectueaza transporturi de marfuri si persoane ARTRI a luat nota de maniera abuziva in care Ministerul Transporturilor – Autoritatea Rutiera Romana impune examinarea conducatorilor auto care efectueaza transporturi de marfuri si persoane, la absolvirea cursurilor de pregatire periodica. In conformitate cu Directiva 2003/59/CE autoritatea competenta este obligata sa elibereze certificate de competenta profesionala tuturor soferilor care au urmat acest curs (
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.