Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Ovidiu3876

Members
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    Neamt

Vizitatori Recenți Profil

614 citiri profil

Ovidiu3876's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație Comunitate

  1. Și când mă gândesc că mi-au dat de la școala de șoferi,unde am făcut permisul,un pliant despre ăștia că cică angajează... Cred ca sunt puși pe tras țepe.
  2. Mă numesc Ovidiu,am 32 de ani,sunt din Piatra-Neamț,am permis C,CE și momentan sunt la jumătatea atestatelor,în curând voi avea TM,agabaritic,ADR cisterne și colete!Dacă cineva are nevoie de un coleg să mă anunțe
  3. Pregătește 68 de lei pentru taxa de la CEC...dacă ai copie conform cu originalul la dosar aia își pierde valabilitatea!Trebuie să dai sala pentru categoria CE în mai puțin de 30 de zile de la obținerea categoriei C.Deștepții îți vor trimite permisul cu categoria C și apoi îți cer alți bani că...na...or trecut 30 de zile și ți-a ieșit permisu...mă rog...ca la noi la nimeni!
  4. Bravo colegilor și mii de mulțumiri celor ce au semnat!!! Tocmai ce am semnat și eu și m-am și registrat la ei să văd ce se v-a întâmpla în continuare cu această petiție!!! Bravo încă odată!!!
  5. Cea mai rea nație de șoferi..românii!!! Atât din cauza ratei mortalității care la noi e foarte mare cât si de la alcool!!!Toate popoarele beau și toți fac urât la beutură dar parcă la noi...unii chiar vor să ajungă la ziar!Și mai e ceva...de curând am luat C-ul și CE-ul,am atestat de marfă, agabaritic,ADR cisterne și ADR colete...toate astea cu o pregătire minimă, sincer să fiu nu vreau să fiu un pericol pentru toată lumea...am să urc la volan numai cu alt sofer lângă mine!!!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.