Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Adriannmg2002

Members
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Adriannmg2002

  • Dată Naștere 03/07/1984

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

855 citiri profil

Adriannmg2002's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputație Comunitate

  1. Salut, ma intereseaza pe mine. Sunt fara experienta. Am luat toate cele in 2015, acum fac si cursurile de automacaragiu, ca nu cred ca strica. Dar ma intereseaza sa vin in Suedia. Poti sa imi dai mai multe detalii ?

    1. DANIEL.CV

      DANIEL.CV

      0736311892

      suna-ma si vb mai multe.

  2. Nu are sens sa intram in polemica. Tu pare ca esti in UK, ceea ce e foarte bine. Si eu ma gandesc sa ajung acolo. Eu nu am spus ca nu plateam taxe. Am spus ca de ajungeam la o suma neta, adica dupa taxe de 1318 GBP. Contractul semnat de britanici il am in email. Deci nu e vorba de ilegal. Ei se ocupau de toate cele ca sa devii legal. E o firma mare si ca atare nu fac matrapazlacuri, mai ales cand este vorba de transport persoane din sud la Londra si retur. Ca atare chiar nu vad niciun ridicol. Am spus numai ca daca eu am gasit o firma sa ma angajeze si care mai mult de atat au venit si in romania sa faca recrutari ...e posibil. Asta era semnalul transmis.
  3. Salut, asa pentru lamurirea unor cititori. NU mai e nimic de platit din suma aia. Eu nu am mai plecat ca am gasit ceva mai bun in alta parte. Dar cred ca e un exemplu ca uite se poate incepator direct la angajator in UK.
  4. Eu am inteles ca aia e duma neta. Trebuie sa mai platesc si eu ca angajat taxe? Transportul de la casa inchiriata la garaj se face pe jos intrucat e aproape.
  5. Asa este, astia 918 GPB sunt neti, adica ti s-au oprit si taxele si impozitele. Mai e totusi un avantaj ca pleci din Romania cu un contract. Ei se vor ocupa de acte si preschimbari de acte sau macar te vor indruma. Dupa 6 luni dupa ce mai iti dai si un pic drumul la limba si vezi cam cu ce se mananca in UK, poti sa cauti in alta parte, zic si eu.
  6. Salutare. Gandindu-ma sa plec din Romania si avand in vedere ca stiu ceva engleza, m-am orientat sa plec in UK. Mi-am luat C,D,E si toate atestatele, CPI marfa, CPI persoane, ADR marfa, ADR cisterna, Agabaritic. Apoi am cautat pe net si am aplicat la o firma din Uk din sud. M-au sunat si am stabilit apoi ca ne vom vedea la Brasov, ei au venit sa recruteze din Romania. Cum v-am scris mai sus eu nu am habar sa merg cu autobuzul. Am mers, daca se poate zice asa, cat am facut scoala, la examenul cu politia si la examenul cu ARR-ul. In total banuiesc ca undeva la 12 ore, deci habar nu am. Bun, am mers la Brasov la interviu unde au venit cei din UK. Au fost 2 zile de interviuri, sambata si duminica. Eu am fost sambata, au zis ca ma anunta in caz ca ma calific. M-au sunat duminica seara sa imi zica ca eu am iesit al 9-lea, foarte strans cu locul 8 si ca daca nu ma supar ma trec pe o lista de asteptare si daca vreunul dintre cei 8 renunta eu sunt urmatorul sau daca mai au nevoie in Uk ma cheama. Am zis ca e firesc sa nu ma angajeze din lipsa de experienta, dar azi m-au sunat si mi-au trimis actele pe mail sa le semnez si sa imi iau bilet de avoin ca pe 14 ian 2016 sa fiu in uk si de pe 18 sa ne apucam de 2 saptamani de training. Deci nu angajeaza neaparat numai cu experienta. Ca si conditii, 40 de ore de munca pe saptamana, platite cu 9,6 GBP/ora. Chiraia pentru o camera dintr-o casa cu 4 camere esteb de 100 GBP pe saptamana, au gasit ei chiria asta. E o perioada de proba de 6 luni si apoi fiecare isi cauta ce chirie vrea. Dupa 3 luni ai si participare la pensie, in astea 6 luni se plateste salariul saptamanal si apoi lunar in ultima vineri. Deci asa grosso modo ramai cu 918 GBP per luna in mana. Putini bani, dar pentru inceput .... Am inteles ca te cam descurci cu 3-400 GBP sa mananci pe luna. Eu nu fumez
  7. Desi cred ca este tarziu, opririle timpii de condus si pauza sunt obligatorii. Exista exceptie. Opresti sa faci pauza obligatorie acolo unde sunt indeplinite conditiile de securitate pentru masina si pentru marfa/calatori. In cazul tau nu era safe sa faci pauza acolo.
  8. Am fost sa imi depun si pentru CPI Persoane saptamana asta miercuri, am intrebat de marfa si agabaritic, mi-au spus ca nu iesise, ma duc marti pe 24 sa iau ADR colete si cisterna, poate a iesit si CPI marfa cu agabaritic si cardul taho.Ca au trecut 3 saptamani de cand le-am depus !
  9. Ca sa va scoateti cazierele, la mine au fost necesare urmatoarele : Cazier judiciar : Timbru judiciar 2 lei Taxa cazier judiciar 10 lei de la Posta Cerere care se poate descarca de pe net sau o completati la politie CI original la voi. In Bucuresti poti sa te duci la orice sectie si au un program destul de bun, zilnic de la 8-16 marti si joi pana la 18 Se da pe loc Cazier auto, in Bucuresti la Udriste Iti iei un formular de la un xerox de pe langa Copie CI si copie permis. Fara nicio taxa, la ghiseul 7. Eu am depus azi, miercuri dupa 16 e gata. Poate va sunt de folos info !
  10. Nu e pacat de nimic, este cert ca un incepator nu e la fel de pregatit ca unul cu ceva experienta. E firesc ca sa inveti ceva inainte sa ceri bani ca unul care stie tot ce este necesar. Mie mi s-a parut ok ca nu esti obligat la o perioada anume. Ca si titular....nu stiu, nici nu ma intereseaza, eu vreau sa capat ceva experienta ca sa pot sa ma angajez in UK
  11. Duh, am depus si eu la ARR Bucuresti actele si mi-au zis ca in 3 saptamani sa ma duc sa iau cardurile. Ma intreb ce le trebuie 3 saptamani. Oricum sunt niste putori !
  12. Am fost eu la ei astazi in Bucuresti. Camioane bune, noi, maxim 1 an. Ca si stagiar ai 150 euro pe saptamana. Poti sa ceri sa devii titular cand te simti tu pregatit. Ca si titular in principiu ai 900 euro plus 770 ron la program de 6/2 La program 8/2 ai 770 ron si 35 euro/zi diurna La program 10/2 ai 770 ron si 40 euro/zi si tot asa mai creste pana pe la 45 Apoi au facut de la 1 ian 2016 o grila de bonusuri in functie de km parcursi per cabina Peste 15.000 km + 2euro/zi de om peste 16k plus 4 peste 17 plus 6 peste 18 plus 9 peste 19 plus 12 peste 20 plus 15 peste 21 plus 18 Eu stiam ca e ilegal asta. Dar ei asa au prezentat astazi. Asigura ei transportul de la Timisoara in Austria si retur. Daca nu esti din Timisoara restul platesti tu
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.