Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

andreian

Members
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre andreian

  • Dată Naștere 10/23/1967

Profile Information

  • Locatia:
    galati

Contact Methods

  • Yahoo
    oanea.adrian67@yahoo.com

andreian's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Problema mare este ca aceste lucruri se întâmpla mereu la cei ce fac Anglia Stai în vamă 5,6 ore traversezi în UK,sau dus cele 15 ore,te parchezi unde poti, după care vine poliția și te gonește Pe ei nu-i interesează dacă ai program sau loc de parcare Astăzi de exemplu a fost coada mai mare de doi km,și la intrare și la ieșire N-au gonit pe toți După 7 ore de somn a trebuit sa plec și să caut un nou șanț sa îmi termin pauza Pentru cei care nu stiu:În UK nu găsești parcări ușor Mai multe sunt în RO
  2. Bună seara Pausa mai mare de o ora nu am avut Îmbarcarea a durat 10min Trenul a făcut 50min am coborat, am parcat imediat și apoi am facut pauză 18ore
  3. Este legal sau ilegal ? Lucrez 8h30 in decurs de 14h30 dupa care ma sui pe tren .Cobor parchez in 15min si se face in total 16h decand am inceput activitatea Este corect?
  4. Fratilor eu am fost la acel curs acum 6 sau 7luni tot cu speranta ca poate o sa ma angajez pe comunitate. Totul e o vrajeala. Eu nu aveam experienta pe comunitate dar colegii mei cu care am plecat aveau la greu.Sa angajat careva ?? Cu unul dintre ei tin legatura si acuma. lucram in Spania. Nu la sunat nici in ziua de azi. Deci atentie cum va cheltuiti banii pe transport.?
  5. Incearca la nr. 0372778406; 0728004971; Astea le am eu Daca raspunde da-mi si mie de stire. Dupa cate stiu eu trebuie sa sti limba engleza.De aceea nu sun.
  6. Buna ziua. Poate un coleg sa-mi spuna ceva detalii despre firma Ro-atir din Medias? Ma intereseaza program si salarizare. Am cautat pe forum si nu am gasit decat niste poze. Va multumesc!
  7. Asa suntem noi. La placinte inainte,la razboi inapoi! Principiul romanului este:Dute tu (in fata) ca eu te sustin(din spate) Desteapta-te Romane din somnul cel de moarte......!
  8. Buna seara. Colegi stiti cumva ceva detalii despre aceasta firma? In special de salarizare si conditii de munca? Multumesc.
  9. Bravo colegu. Toti i-si aduc aminte de Dumnezeu numai cand au necazuri, in rest nu.
  10. Sofer 45 ani,vechime 22ani (BCDE) 7ani cat D,doresc angajare la o firma care are sediul si in Galati. Tel 0751330742. ADRIAN
  11. Salut Am 44ani 24 ani de conducere (atb16T,autobuz)dar nu am experinta TIR Stie cineva o firma care angajeaza soferi ptr echipaj ?
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.