Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

lucianM

Members
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de lucianM

  1. Cand am facut totalul meu, am zis ca ceva nu e bine, cand mi-ai mai dat niste preturi, mi-a mai venit inima la loc . Am gasit ceva informatii suplimentare despre DKV si lantul lor de benzinarii, stiu ca pare o intrebare prosteasca, dar care sunt cele mai bune curse ( raportat la costuri autostrazi, motorina etc ... ) Germania, Italia ? Franta eventual ?? Nu vreau sa ma imbogatesc din afacerea asta ( daca o voi incepe ) dar nici sa aleg curse proaste unde veniturile sunt mai mici .
  2. Multumesc din nou de informatii, da-mi voie sa recapitulez ce anume am inteles din ce informatii mi-ai furnizat tu, si te rog corecteaza-ma daca gresesc : 1. aproximativ 3000E - 4000E cheltuieli deschidere firma, obtinere licente, inscriere cap tractor, casco 2. pentru prima perioada, pana incep sa incasez mai am nevoie de aproximativ inca 4500E ( reprezentand taxe de autostrazi, etc ) 3. pentru primele revizii, eventualele schimburi cel putin 2-3000E ( cauciucuri, acumulatori, uleiuri, axe, filtre , service-uri ) 4. pentru dispecerat si abolanement localizare remorca aproximativ 1000E 5. capul tractor 15.000E - 18.000E 6. rezerve pentru eventualele neplaceri inca 2-3000E cel putin TOTAL MAXIM : 4000+4500+3000+1000+18.000+3.000 = 33.500E ( nu am luat in calcul motorina, asa cum am precizat mai sus, probabil inca se mai dau ceva carduri de motorina ) Te rog mai verifica o data ce am scris aici. Multumesc pentru amabilitate, foarte putini oameni te mai ajuta in ziua de azi, chiar si cu o parere/ idee. Drumuri bune !
  3. Multumesc pentru informatii, cateva din intrebarile mele au disparut, dar au aparut altele: cunosc pe cineva care pretinde ca are casco la capul tractor, si cu toate astea, tirul a fost avariat grav in Italia, si a trebuit sa il aduca acasa pe cheltuiala lui ( am inteles ca l-a dus 10.000e ) .E adevar sau fictiune ? Se poate face full casco pentru un cap tractor SH ? Care sunt firmele de asigurari care trebuiesc "ocolite"? Daca imi mai vine ceva in cap te mai deranjez Inca o data multumesc pentru rabdare si raspunsurile la obiect.
  4. Salut, multumesc pentru raspuns, am gasit deja o casa de expeditii, deci problema curselor nu se va pune . Am inteles ca tot ei au si ceva carduri de motorina, iar din prima plata isi vor trage ei motorina pana in momentul actual. In privinta alegerii capului tractor ai vreo parere ? Nu e musai sa angajez neaparat un sofer, dar eu am foarte putina experienta, si vreau sa incep "mica afacere " cu dreptul. Ca si cheltuieli neprevazute ( service-uri, piese, vigniete, bac, etc ) cam care ar fi suma necesara pana la prima plata,desigur aproximativ ( 45 zile ? ) . Mi-ar ajunge undeva la 5000E ? M-am orientat spre cap tractor dupa 2006 ( casco neaparat ) si neaparat euro 5 ( taxele sunt mai mici la euro 5 decat la euro 3) . Dar inca imi lipsesc multe informatii.....
  5. Buna seara, si bine v-am gasit Sper sa primesc de la voi raspunsurile pe care le caut in urmatoarele probleme . In primul rand, doresc sa achizitionez un cap tractor second-hand. Din documentatia mea, si din ce gasesc la ora actuala pe internet in Romania am urmatoarele variante : 1.Volvo FH 440cp din anul 2007, Euro 5, 1.015.000km, 17.000E + TVA 2. MAN TGA 18, 480cp, din anul 2007, 900.000km, 12.700E + TVA 3. IVECO STRALIS, AN 2009, 450CP, 12.000E + TVA. Dupa achizitionarea capului tractor, cati bani imi trebuie pentru rulaj ? ( excluzand cardul de motorina ). Mentionez ca plata primei curse se va face la 45 zile. Urmatoarea intrebare : Credeti ca se merita din prima sa angajez sofer ? Sau ar fi de preferat sa fiu chiar eu soferul ? Stiu ca la unele intrebari nimeni nu prea raspunde concret, stiu ca sunt foarte multi factori care poate influenta venitul aferent unei luni, etc, dar totusi, cu 3-4 curse de Italia sa zicem, cam care ar fi profitul lunar angajand un sofer si punand la socoteala si motorina ? Si ultima intrebare : Se merita sa pornesc la acest drum cu achizitionarea unui singur cap tractor si un buget de maxim 25.000E ? Multumesc pentru rabdarea voastra si astept un raspuns.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.