Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

viktor

Members
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de viktor

  1. A incercat un prieten si cu silicon dar tot nu a mers prea mult ,acum am vorbit la Volvo cu cei de la tehnic si am ramas foarte surpris de raspunsul lor.Se schimba garnitura cu tot cu capac din cauza ca s-a facut reproiectarea capacului fiind defect din proiectare,eu nu stiu daca e normal lucrul asta .
  2. Imi pare rau ca nu am gasit mai demult acest forum,dar niciodata nu-i tarziu,am gasit lucruri interesante pe aici.Drumuri bune la toata lumea !
  3. Incep prin a-mi cere scuze daca s-a mai discutat despre aceasta problema ,dar nu am gasit nimic legat de problema mea ,am un camion Volvo 8 x4 din 2007 cu 104800 km,si de ceva timp am observat ca a inceput sa piarda antigel pe la garnitura de la capacul teroflotului ,am fost la serviceul Volvo Militari si am vrut sa schimb garnitura la ei,acolo,ma astepta o mare surpriza,fabrica nu mai produce tipul acela de garnitura si te obliga sa schimbi tot capacul cu alt tip de garnitura care costa undeva pe la 3500 lei fara manopera,am auzit ca alti colegi au schimbat aceasta garnitura ,dar dupa un timp a inceput sa curga iar antigel,stie cineva ce se poate face in cazul acesta ca nu as vrea muncesc degeaba la schimbarea acestei garnituri ,sau sa le platesc lor capacul plus manopera plus ce or mai vrea cei de la service.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.