Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

cristell

Members
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre cristell

  • Dată Naștere 12/23/1979

Profile Information

  • Locatia:
    Galati

Contact Methods

  • Yahoo
    cristi2005gina

cristell's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Salut colegii.Am scimbat permisul de conducere cu cel european,avand deja card tahograf de un an de zile .Acum ,pe cardul tahograf nu mai e aceeasi serie ca pe permisul de conducere.Stie cinevba daca am probleme cu cei de la ARR?
  2. Pentru sxn:a fost o simpla intrebare si in ciuda faptului ca plata la kilometru este interzisa sunt foarte multi soferi care accepta acest lucru pentru ca nu au de ales.Daca tu ai momentan un loc de munca si nu ai accepta sa fii platit la kilometru ,asta nu inseamna ca toti soferii care nu muncesc momentan isi pot permite acest lucru.Dupa cum ai vazut ,am specificat ca nu am experienta(asta inseamna ca esti nevoit sa faci compromisuri pentru a supravietui).Daca aveam nevoie de morala din partea cuiva nicidecum nu ma adresam tie,ci erau alte persoane care puteau face acest lucru,mult mai apropiate mie.In concuzie pastreaza morala pentru cine are nevoie si lasa-i pe cei care intradevar pot da o informatie utila sa o faca ,daca vor.Multumesc.
  3. Salut colegi.Am si eu o mica problema si i-as ruga pe cei cu experienta mai mare sa ma ajute.Am gasit un loc de munca pe un cap tractor cu semiremorca care isi desfasoara activitatea pe comunitate.Cand am intrebat de salariu mi s-a spus ca voi primi 10 centi pe kilometru si ca imi garanteaza 12000-13000 de kilometri pe luna,respectand programul de lucru(timpii de conducere si odihna).In acesti bani este inclusa si diurna.As vrea sa aflu parerea voastra referitoare la salariu si la faptul ca pot face acesti kilometr intr-o luna ,respectand timpii.Va multumesc.Drumuri bune.
  4. Numarul de intrebari nu cred ca mai are asa mare importanta,eu ma refeream mai mult la faptul ca nu poti schimba atestatul de carton in cel plasticat fara examen,pentru ca asta era problema cea mai mare a colegului care a deschis topicul.Am fost si eu in aceeasi situatie.
  5. Nu poti schimba atestatul de carton in cel plasticat decat daca sustii examenul de atestat,nici macar nu poti sa-l preschimbi si sa-ti puna aceeasi data de valabilitate ca pe cele de carton.Sunt foarte sigur de ceea ce iti spun.Diferenta consta in faptul ca tu,la examen,ai sa ai mai putine intrebari decat cei care dau pentru prima data examen pentru atestat si nu ai sa dai proba practica.Mai e o problema foarte mare:ai mare grija ca seria de pe atestate si de pe cardul tahograf trebuie sa coincida cu seria permisului de conducere ,altfel esti pasibil de amenda oricum.As mai ruga colegii care isi dau cu parerea pe forum sa atentioneze cititorul daca nu sunt siguri de raspunsul lor si daca e doar o parere pentru a nu dezinforma pentru ca in felul asta facem mai mult rau decat bine.Va multumesc si drumuri bune!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.