Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

newtrucker

Members
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de newtrucker

  1. Inca nu le am fizic, am doar CPI pe care l-am luat in 09.06, saptamina. trecuta iar ADR doar acum incep cursul.
  2. Am gasit pe net. Se pare ca denumirile sunt foarte simple: CPC - Driver Qualification Card Cartela Conducatorului Auto - Driver Card ADR - Certificat de Formation de Conducteur
  3. Buna ziua, stie cineva echivalentul din principalele tari din comunitate pentru certificatele de calificare profesionala: CPI, CPC, ADR, ATP... etc. Imi trebuie aceste denumiri pentru CV in diferite limbi/tari din comunitate (ma gandesc ca nu merge sa scrii CPI.. etc.) Va multumesc, Victor.
  4. Sunt interesat de cele doua zone si incerc sa aflu detalii despre fiecare in parte, apoi ma voi hotari ce zona voi alege.
  5. Buna ziua, am 39 ani si detin de putin timp permis cat. C, atestat CPI, cartela tahograf si urmeaza sa iau si E-ul, cunosc foarte bine limba Engleza (scris, vorbit, citit) insa limba Franceza abia acum incerc sa o mai aprofundez, inteleg destul de mult insa mi-e mai greu acum la inceput cu exprimarea verbala. Doresc sa va intreb daca stiti legaturi catre site-uri sau companii care recruteaza soferi profesionisti in sudul Frantei (chiar si incepatori)? Astept parerile voastre legate de acest subiect. Va multumesc.
  6. A considerat examinatorul ca am trecut periculos de aproape de un autovehicul parcat partial pe trotuar si cu rotile de pe partea stanga putin in drum langa bordura. Eu nu cred ca am trecut chiar asa de aproape insa eu sunt incepator iar el cu experienta.
  7. Nu cer de la nimeni de pomana. Nu mi-a fost inteleasa idea. Asa cum scoala nu si-a dat interesul sa ma invete (cu toate ca am platit a fost interesata doar de profit) asa ma tem ca vor fi unii care vor doar bani. E usor sa judecam fara sa stim despre celalalt. Eu pot controla camionul (ai inteles gresit ca nu pot) doar ca nu am experienta si nu am destul exercitiu. Cine crede ca 10 - 15 ore pentru a forma un sofer profesionist sunt deajuns sa-mi spuna.
  8. E vorba de practica in poligon nu pe drumurile publice. Sunt constient de implicatii. Cunosc regulamentul rutier si regulile de circulatie. Intr-adevar e cam greu sa rezolv ceva in felul asta. Poate mai bine era sa spun ca vreau un instructor autorizat dedicat, nu interesat de profit.
  9. Da, stiu ca urmeaza E si ca mai e si remorca, deja am facut 2 ore de conducere cu remorca chiar cu 4 zile inainte de examen la C. Stiu ca daca as conduce zilnic pt vreo 2 saptamani sau macar tot a doua zi as lua examenul fara probleme...... Asa 1 sedinta la distanta de 1 saptamana ma tine tot pe loc si nu reusesc sa controlez camionul cum ar trebui.
  10. Buna ziua tuturor, ieri 16.03.2016 am picat la proba practica pentru cat. "C". Sunt dezamagit in primul rand de mine ca nu am stiut sa fiu "pretentios pe banii mei" (ca sa il citez pe "OLDTRUCKER" caruia ii dau dreptate) si sa cer instructorului sa ma invete meserie nu sa ma plimbe cu autocamionul. Mi-au mai si taiat din orele de pregatire practica in loc de 30 de ore am facut doar 14 ore de conducere si am dat examenul! Da, doar 14 ore, nu 14 sedinte! Stiu, am fost eu naiv, insa am sa merg sa imi cer restul de ore pentru a putea da din nou examenul. Mi-as dori sa gasesc un adevarat profesionist in Cluj Napoca care chiar are fler si experienta si care sa fie interesat sa primeasca satisfactia ca a reusit sa transmita mai departe aceasta meserie primordial la satisfactia baneasca! Chiar am nevoie de o persoana care sa fie dedicata acestei meserii si fara alte interese false si a propriilor beneficii ca e plina Romania de ei. Stiu, va fi foarte greu sa gasesc pe cineva, insa mi-am spus ca trebuie sa incerc sa vad daca totusi voi gasi o astfel de persoana. O zi buna tuturor, Victor.
  11. Buna ziua tuturor, ieri 16.03.2016 am picat la proba practica pentru cat. "C". Sunt dezamagit in primul rand de mine ca nu am stiut sa fiu "pretentios pe banii mei" (ca sa il citez pe "OLDTRUCKER" caruia ii dau dreptate) si sa cer instructorului sa ma invete meserie nu sa ma plimbe cu autocamionul. Mi-au mai si taiat din orele de pregatire practica in loc de 30 de ore am facut doar 14 ore de conducere si am dat examenul! Da, doar 14 ore, nu 14 sedinte! Stiu, am fost eu naiv, insa am sa merg sa imi cer restul de ore pentru a putea da din nou examenul. Mi-as dori sa gasesc un adevarat profesionist in Cluj Napoca care chiar are fler si experienta si care sa fie interesat sa primeasca satisfactia ca a reusit sa transmita mai departe aceasta meserie primordial la satisfactia baneasca! Chiar am nevoie de o persoana care sa fie dedicata acestei meserii si fara alte interese false si a propriilor beneficii ca e plina Romania de ei. Stiu, va fi foarte greu sa gasesc pe cineva, insa mi-am spus ca trebuie sa incerc sa vad daca totusi voi gasi o astfel de persoana. O zi buna tuturor, Victor.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.