Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

AutistiTIR

Members
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de AutistiTIR

  1. Eu consider( si este parerea mea personala - care poate fi contrazisa) ca 0.95 este un pret ok, comparativ cu ce am vazut prin alte parti. Sincer cred ca nu sunt singurul de aici care ar vrea sa vada oferte de 1 sau chiar mai mult pe Km.
  2. Ideal ar fi sa imi specifici/specificati ce versiune vreti. Momentan un Iveco EuroCargo Si EuroStar...
  3. @Alin - Cu placere @AlexPH - Multumesc, ma bucur ca va plac; lucrez in Adobe Illustrator. Le-am trecut pe lista si zilele astea o sa bag si Actros, Eurocargo.
  4. Am revenit cu inca doua desene: Iveco Stralis AT440 TP MAN TG-A XL Daca vreti un model anume (camion/autocar/si de ce nu chiar si masini mici) imi cereti si vad ce pot face.
  5. Nu stiu daca este topicul potrivit pentru asa ceva dar... Daca este cineva interesat de subiect/idee o sa postez aici cat mai multe schite ale unor camioane si autocare vedere din fata,spate, laterala Pentru inceput un Mercedes Citaro - O sa postez si cateva camioane diseara sau maine
  6. Salut, cautam tractionisti pentru una din cele mai mari firme de taransport din Italia. Se ofera: - 0,95 Euro/km (totul inclus); - 8000 km/luna garantati, 12 luni/an; - Baza Milano (Italia), rute in Europa de Vest; - Posibilitate factura catre firma Italiana (Euro fara TVA) sau romaneasca (Lei + TVA); Se cauta: - 1-10 camioane, cap tractor + semiremorca containerizata (daca nu aveti, va putem inchiria noi semiremorca pentru 500 Euro/luna); - Preferam firme cu experienta in transporturi; Daca sunteti interesat, ne puteti contacta la tel. +4 0748 760647 sau mail info@autistitir.ro.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.