Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

White Crane

Members
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre White Crane

  • Dată Naștere 04/19/1979

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    Bucuresti

White Crane's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Prima saptamana in comunitate Rare
  • O lună in comunitate Rare
  • Un an în comunitate Rare

Recent Badges

2

Reputație Comunitate

  1. Raman la parerea mea, d-le Volvoman! Ca sa va satisfac curiozitatea, raspunsul meu e: "Nu, nu sunt macaragiu de meserie!". Ati ramane surprins in mod placut sa aflati ca e vorba de o meserie considerata nobila! S-aveti drumuri bune, stimate domn!
  2. D-le coss_35, unii soferi, cu mai multa rugina ca matale, stiu ca, da, prin santuri te baga firma, care iti cere sa depasesti programul si sa rupi pauzele, altfel te-ai trage pe dreapta la somnul normal si nu la cel de veci! Stim toti ca, dupa 24 de ore de nesomn sau mai mult, pe drum, langa linia alba, te mai tine doar Bunul D-zeu! Sau, matale ai fi vreo chestie electronica pe baterii ?! Sa stii ca alte lucruri nu prea se regasesc in lista mea, vis-a-vis de reprosurile la adresa firmei de care esti indragostit si la care - cu siguranta - ti-ai facut si stagiatura! E suficient sa fi auzit despre morti de curand si sa fi vazut, asa cum sustii si tu, camioanele rupte de "prosti si nepriceputi"! P.S. Portofelul meu nu accepta pupaturile matale! Ia-ti-le indarat, te rog frumos!
  3. Personal, cred ca dusurile alea din Montornes au decedat in urma altercatiilor cu soferii care trec si fac sarbatorile acolo, ca ceilalti, saracii, nevazandu-le, n-au cum sa le distruga! Ori, de foarte multe ori, grosul banilor firmei vin de pe urma nespalatilor alora, carora li s-a pus eticheta de cum au trecut pragul Mamei Carrion si care fac baita prin alte locuri si un pic mai rar, iar asta nu li se datoreaza in totalitate! Oare de ce, d-le Volvo, am vaga banuiala ca dvs nu sunteti unul dintre cei care "baga" 16000 de unul singur? Mult noroc, domnule sofer pasionat de curatenia altora! Eu zic sa-i impuscati pe nemernici, inainte de a-i omora Carrion prin santuri, dupa cei 16000 ...
  4. Tot ce se spune de rau e perfect adevarat. Am si eu de recuperat bani de la "dl" Danila si nu-s putini. N-o sa-mi fie dor de el, pentru ca o sa-l intalnesc la proces.
  5. L-am bagat eu si.......nu m-au sunat. Toate la timpul lor. Pt cei care au studii superioare.........era o discutie aici, potrivit careia cei care au atasat diploma de licenta la dosar au sanse mai putine..........am sunat eu acum o sapt si am intrebat chiar acest aspect...........nu e adevarat sau, cel putin, asa a reiesit in urma discutiei cu persoana de acolo. Fruntea sus si pieptul in fata, d-lor!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.