Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

cipi

Members
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre cipi

  • Dată Naștere 03/04/1978

Profile Information

  • Locatia:
    galati

Contact Methods

  • Yahoo
    ciprian_stanga

cipi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. am avut ocazia sa fac pauza cu mai multi colegi de la vlase......daca va duceti la ei,aveti grija cu plata banilor.se intirzie si 2 saptamani,oricum nu vii dau pe toti.daca stati prost cu stomacul ramaneti acasa.la bena se cara la greu piei de animale abia belite..daca parchezi langa ei vomiti tot ce ai mancat in ultima saptamana.cine a lucrat la ei poate sa va confirme.toate incarcarile ce nu le ia nimeni le ia vlase international!!!toti coclaurii din europa ai calca vlase...conditii la worgl am nteles ca sunt bunicele(masini de spalat,dusurietc..).baietii de la ei in general sunt de competitie,cu mici exceptii.am inteles ca la prelata la vlase e mai bine(cred ca ai mai vechi iau prelate).nu fiti naivi si dati vina pe MIRELA coman,totul de la cap se impute!!!bafta tuturor si drumuri bune!
  2. si inca ceva...asa este nu se face nimic la camion dar....spuneti cat asteptati sa vina servisul,si daca sinteti platiti la km?
  3. nu vreau sa intru in polemica cu nimeni!!asa este pt. in cepatori este bine.dar va rog colegilor sa spuneti exact despre ce este vb.asa putem sa ne ajutam!daca unul a luat taca trebuie sa spuna nu sa se fereasca!postati va rog tot ce se intampla la firma asta nu doar minciuni.cum se opresc bani pe motorina ,cum se dau km pana la destinatie....ex:dipecerul iti spune ca ai 55 km pana la incarcare si gps gaseste 4 rute nici una sub 70km.....asta trebuie sa spuneti,nu ce masina va da,o dau un oricum romanii au cele mai proaste masini de la ei!!am descarcat la treviso cu un coleg de la waberers care avea demisia pe bord trimisa prin fax.ai oprise 700lei din motorina si km,iar omul avea 6 ani de comunitate.nu ai dau numele ca nu stiu ce a facut mai departe dar ce pot sa va spun din ce azis el,e ca era un caz fericit,a vb in prezenta mea cu mai multi colegi si ei spuneau ca le-a oprit mult mai mult.avea un volvo de te lua rasul,cadea bordul peste el,lovit in toate colturile,de vag on nu mai spun,un mega vu prelata klipita cu prenadez etc.de bani,tigari si mancare nu mai spun,si nu e singurul caz...precizez ca am incarcat amandoi din D si am descarcat tot amandoi in It.deci am avut 3 zile tot timpul sa vb.poate vede si el ms asta si va poate confirma,binenteles sub anonimat daca mai lucreza la ei,ceea ce nu cred.pentru colegul care era curios,da lucrez pt 1800,in italia,asta nu inseamna ca nu am patit-o si eu.....va urez brumuri bune si fiti mai sinceri cu ceilalti colegi,asa putem sa ne imbunatatin viata pe stazile din eu!!!
  4. daca vreti sa faceti FOAMEA in europa puteti sa mergeti la ei.toti din firma asta sunt rupti de foame prin toate parcarile di EU.cei mai murdari soferi pe comunitate ai gasesti la firma asta de... succes tuturor!!!
  5. ce sa zic colegu:am vorbit cu cineva de acolo si mi-a zis sa ma duc la Brasov sa dau proba.promisiuni mari;1600-1800.ce sa zic,cam atat,nu stiu ce sa fac,eu sunt din galati si iyi dai seama imi vine peste mana sa ma duc degeaba.mai astept sa vad poate mai este cineva care a mai fost contactat de ei.oricum pana mircuri mai este timp(pana atunci mi-a zis sa dau rspuns).
  6. asi dori si eu o parere de actualitate despre firma TOMASI de la Brasov daca se poate.gasesc un coleg care a lucrat al ei sa imi dea ceva detalii.multumesc si DRUMURI BUNE tuturor!
  7. daca toti colegii(cu experienta)ar fi mai intelegatori(nu toti s-au nascut invatati),si-ar da seama ca novicii trebuie sa faca compromisuri.ca raspuns ptr.colegul cu tema bine invatata la capitolul legi ale salarizarii,am o intrebare:cu ce salariu si ce diurna a inceput cariera asta?sunt convins ca a castigat poate mai putin decat colegul cristell.si tot ptr el mai am un sfat.poate negociaza el ptr mine salariul ala de 1800-2000 iar eu ma ofer sa merg cu el in echipaj,sa imi dea mie 1300 si diferenta i-o dau lui cu cea mai mare placere(ff serios)ca doar el stie sa negocieze.toti soferii cu experienta asa ar trebui sa gandeasca(parea mea),sa-i ajute si pe cei novici(contra unui comision,meritat binenteles ca doar se chinuie omul ptr doi),si asa nu ar ai fi invinuiti incepatorii ca le dau peste mana celorlalti.cei cu experienta(majoritatea,nu generalizez),tind sa uite de unde au plecat,aruncand cu noroi in incepatori,acuzindu-i ca strica piata,dar nu se gandesc ca si ei sunt oameni,poate cu copii acasa si accepta si salarii mai mici ptr.asupravitui.cam asa gindesc eu ca se poate rezolva problema asta.nu cred ca este asa dificil sa suporti un incepator 3-4 luni ,sa castigi si un ban in plus ca dupa aceia sa isi gaseasca omul de munca singur(ca doar si-a facut un cv cat de cat).mult succes colegilor si nu uitati:CU CAT SANTEM MAI UNITI CU ATAT DE ESTE MAI BINE!!! drunuri bune.
  8. poti sa faci si 50 000 in program(PE MARTE),dar oricum e putin ,daca ti-ar da si diurna ar fi mai bine.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.