Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Adrian1984

Members
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Adrian1984

  1. Salut colegi. se da ceva bonus pentru sarbatori daca stai pe camion?
  2. daca pleci din firma frumos cu preaviz si nu ai accidente nici lipsuri la inventar si nici amenzi, ti se returneaza garantia. asa spun firmele care opresc aceste garantii. acuma ramane de vazut daca cineva a trecut prin asta la XPO(Norbert) si ne poate confirma ca si-a primit grantia.
  3. nu trebuie sa supravietuiesti la nicio firma. trebuie sa iti faci treaba cap coada si atat. conditiile si felul muncii se pacteaza de la bun inceput. daca angajatul sau angajatorul nu isi respecta obligatiile stabilite isi iau la revedere si gata. nu trebuie sa "supravietuiasca" nimeni nicaieri. am lucrat la 4 firme de transport pana acuma si fiecare se organizeaza in mod diferit. scopul lor este acelasi: soferii sa isi faca treaba iar camioanele sa produca bani. scopul soferilor este sa lucreze in conditii cat mai bune si sa fie platiti corespunzator pentru munca lor. daca fiecare isi face treaba convieturiea este reciproc avantajoasa. altfel, daca ne gandim la "supravietuire" inseamna ca ceva nu merge bine.
  4. DANY78, daca nu ai experienta ce test sa iti dea? le spui ca nu ai experienta si gata. angajeaza si soferi fara experienta. probabil o sa te intrebe ceva lucruri banale despre programul de condus, semne de circulatie. lucrurile aste trebuie sa stii de la scoala de soferi. dar la practica nu cred ca te vor testa. mergi fara experienta, mergi sa inveti. ar fi absurd sa insiste pe practica. asta numai in cazul in care le spui ca stii, atunci vor verifica ceea ce tu le spui ca stii sa faci.
  5. ceva noutati despre conditii de la salarizare la KIM?
  6. Highprofile, ce ai relatat mai sus pare scenariul unui film de groaza. se pare ca inca mai supravietuiesc firme de transport cu sistemul asta. cat de des ajungi acasa? cum adica salariu pe tara, doar semnezi? ce vrei sa spui cu asta? cat poate sa incaseze un sofer titular dupa o luna completa de munca?
  7. o sa te angajeze chiar si asa. in cel mai rau caz vei merge ca ajutor cu diurna de 30€
  8. in comparatie cu alte firme, oferta Hartl pentru soferii incepatori este foarte slaba. Ai dreptate. Chiar si cu noua grila aplicata de cateva luni este sub nivelul concurentei. dar totusi, se gasesc oameni care sa se angajeze.
  9. banii pe cabina sunt 3525€ (salariu+diruna) + cate 200€ bonus pt fiecare sofer in cazul in care camionul atinge un anumit minim de km in luna respectiva si se incadreaza la ceva consum de motorina. deci se poate ajunge la 3900€ pe cabina. asta numai in cazul echipajelor de tip sot+sotie, tata+fiu ... am fost la interviu la ei si mi-au explicat asta. si 10 saptamani pe comunitate cu 2 acasa.
  10. Laure79, ca sofer profesionist ai vrea sa iti faci pauzele de 9/11h la hoteluri ? am 5 ani pe comunitate si singura data cand am dormit la hotel a fost cand am stat 3 zile cu camionul in service din cauza unei probleme tehnice. in rest, in cabina. si in ultimul timp, fac tot posibilul sa nu ma prinda pauza de 45h pe Franta sau Belgia. cam unde ai prefera sa iti faci pauzele? cate hoteluri sunt prin Europa cu acces si parcare pentru camioane de mare tonaj? ai cautat hoteluri prin Franta si Belgia pentru pauza de 45h? sa vezi cum e sa cauti o parcare in apropierea hotelului, sa vezi cu ce mergi pana la hotel daca nu reusesti sa gasesti ceva aproape, sa iti iei la tine lucrui pentru 2 nopti la hotel... nu stiu despre altii dar eu, si toti soferii cu care am vorbit despre asta, preferam pauzele la cabina.
  11. se pare ca au anuntat ca de la 1 august se modifica salariul. se va plati la zi. pentru incepatori 20 euro/zi si pentru titulari intre 45 si 55 euro/zi, in functie de experienta. salariul pe Romania separat. este asa? a mai auzit cineva?
  12. buna colegi, se angajeaza incepatori la firmele astea din Suceava? si care este salariul?
  13. salut colegi, da, se angajeaza si se lucreaza in echipaj. soferi fara experienta cu 600 euro/luna, salariul in lei inclus, minimul pe economie. angajeaza si soferi cu experienta. asigura 13400 km/ luna platiti la 7,8,9 sau 10 centi / km, in functie de experienta fiecaruia. poti intra direct cu 10% daca ai experienta si asta inseamna minimum 1340 euro + RON. tot ce e peste 1340 km/luna se plateste titulariului la 10%. daca esti singur pe cabina se platesc minum 9700 km/luna ... acelasi calcul. de aici rezulta ca la ei este maimotivant sa lucrezi in echipaj si sa faci 18000-20000 km/luna. se mai dau ceva bonusuri daca stai mai mult de 8 saptamani pe camion.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.