Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Chiose

Members
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Chiose

  1. SAlut imi cer scuze pt intrebare cineva imi poate da detalii despre firma asta ?? S.A.E. Auto transporti . am vazut in trafic masini inmatriculate pe bucuresti si ilfov.... Am cautat pe google si tot ce am gasit a fost asta : S. A. E. Servizi Autotrasporti Europei Spa Adresă: Via Carabelli, 20, 21012 Cassano Magnago,, Varese, Italia Telefon:+39 0331 281900 astept ceva informatii daca avem colegi care lucreaza acolo si intra aici ... multumesc.
  2. tare sunt curios baiatul care avea surse sigure de mai sus lucreaza la TSE?
  3. colegule .. Domnul Esvet Acmanbet .. inca mai este .. ce este drept este in preaviz .. dar .. dupa cum am mai spus AQUILA NU MAI ESTE CE A FOST O DATA.
  4. salut colegi, Aquila angajeaza Non Stop , numai ca acum in ultima perioada mai exact din 08-02-2012 mai nou la Aquila trebuie sa se mearga pe nationale. am colegi care nu au primit diurna din luna ianuarie...eu sunt acasa din februarie dupa data de 02 inainte cum ajungeam din cursa imi facea decontul si la 2 zile incasam banii acum dintr-o data trebuie sa ma programez dupa 15 si imi vine randul peste o sapt sa iau banii daca am noroc .. acum o luna am asteptat 3 sapt sa imi intre diurna, eu sincer caut sa schimb locul de munca din cauza noii directiuni.CA firma A fost ok pana in ianuarie ce inseamna ok ... conditii de lucuru, modalitate de plata , si neintarzierea baniilor colegul care spune ca a stat 2 luni .. probabil a fost mai norocos eu nu am stat niciodata 2 luni .. mai mult da , deoarce nu au fost suficienti soferi sa poata inlocuii pe cei dua comunitate... si multe alte chestii .. nu vreau sa te sperii iti doresc succes si poate cine stie o sa ne intalin si face 2 face pe traseu . daca vrei nr de telefon iti pot lasa .
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.