Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

wockez

Members
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    arad

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

wockez's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Buna Ziua Ma numesc Harald si am 26 ani domiciliat in Timisoara,doresc sa lucrez la o firma serioasa din timisoara sau pe raza municipiului timisoara. In domeniul transporturilor pe teritoriul UE am experienta 2 ani si jumatate din care 10 luni pe camion de mare tonaj (40t)si restul pe camioane de 7,5 si 12t. Doresc un loc de munca unde sunt curse tur - retur cu weekend acasa sau curse de maxim 2-3 saptamani (exclus comunitate) sau firme din strainatate cu contracte in alte tari. Sunt serios si doresc accelasi lucru de la angajator. Lasati-mi un mesaj aici cu firma dumneavoastra si numarul de telefon si va sun eu sau ma puteti contacta pe adressa de email korcsik_harald@yahoo.com O zi frumoasa tuturor.
  2. Mai cunoaste cineva ceva noutati din anul 2016 adica cum se plateste cum se lucreaza sau cum sunt sefi de acolo si dispecerii.
  3. Salutare In legatura cu firmele fartud si ravitex va spun din experienta propie cum sta treaba pe o parte. Fartud Am lucrat la ei 6 luni pe masini de 7,5 si 12 T,pe tara si pe extern. In legatura cu plata,se face la timp dar incearca in mare parte sa te fure,gen pentru consum intarzieri sau defectiuni la masina pe care tu nu leai produs,s.a. Salarul pe tara este fix de 1500 lei pe extern 4 la suta ca ajutor si 6 ca titular. Pe acceste masini de 7,5 si 12t esti sclav sa zic pe romaneste,in proportie de 70% tu incarci si descarci camioanele cu manutele tale si acceasta treaba nu este platita extra+ faci transbordari de marfa dintr-o masina in alta care esti platit cu 10 euro si asta numa daca vrea seful de coloana.Pe extern e un pic mai usor daca pot sa zic asa.dar pe tara daca vor sa te angajeze sfatul meu e sa nu mergeti indiferent daca sunteti incepatori in meserie sau nu.Pe partea cu tir0ul de 24t nu pot sa zic cum ee,doar din auzite de la alti colegi este ca se baga la vremea respectiva mult pe magnet si al 2lea card dar in anul cand am lucrat eu la ei incepuse sa aduca camioane e6 man,dar si asa este posibilitate de OUT si al2lea card.cam atat va pot spune despre fartud. P,S: dupa parerea mea nu merita sa va angajati la ei,tin sa precizez ca acceasta recizie a mea este pe perioada 2014. Ravitex Am lucrat si la ei 1an si un pic,am avut pe o masina de 7,5t cursa fixa a fost totul bine stiam ce sa fac, cum, cand si ce de salar pe munca care o prestam eram multumit. Plata pe masini de 7,5t nu cunosc nam lucrat,apoi am trecut pe tir(24t) platit cu 35 euro pe zi ca ajutor si titularul ia 50euro. Salarul il primesti minim pe economiie Sunt profund dezamagit de banii care ii faceam lunar,ma tinea multe zile acasa sau daca stateam mai mult prindeam multe zile pe tara si pe tara esti platit cu 25e zii,deci la sfarsitul luni pentru munca si meseria acceasta nu ma alegeam cu cat ar fii trebuit.Si nu sunt singurul care a fost sau mai este in acceasta situatie.Cand vroiam sa vin acasa nu se putea si apoi la birou zicea ca mie nu imi place sa munccesc dar dupa 3-4 saptamani acasa sa stai 3 zile si sa pleci din nou mie mi se pare absurd.Cat despre colegi aveti mare grija daca va angajati la ei ca e plin de PUPINCURISTI,sifonarii,papagali,oameni fara caracter,si nu mai continui ca ii pot numi in multe felurii,cand sunt cu tine pe camion sunt cei mai buni colegi si cand ajungem acasa si se duc la birouri scuipa tot + inventii si bineinteles ca seful de acolo il crede pe titular nu pe ajutor,astai lege in ravitex,indiferent dacai adevarat sau nu ce zice titularu,pe scurt daca vrei so duci bine in ravitex trebe sa pupi in fundulet sefii de coloana si dispecerii si daca ei iti spun sa faci ceva sa nui refuzi niciodata ca teai ars.Pedeapsa la ei este sa te tina acasa sa nu faci banii.... Un rezumat ar fii ca nui de facut cariera la ravitex.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.