Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Ionusiu

Members
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    Sibiu

Ionusiu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Ionusiu

    IMI ASUM RISCUL

    Întâmplător îl cunosc (codul muncii). Iar de citit? Las-o balta, nu ma vei ajunge din urma nici dacă vei mai trai încă 2 (doua) vieți. Sa te si lămuresc. Am întrebat ce sa fac in sensul ca: Are rost si sens sa pierd timp si poate bani cu o acţiune în instanţă? Care sunt șansele de reuşită? Iar in ceea ce privește jocul la cupla, sa te lămuresc si cu asta. De cate ori am cerut sa îmi schimbe kit-ul de sa, îmi spunea ca nu e nici o problema, mai merge pana ma întorc. Eu nu știu să o fac, nu sunt mecanic, chiar si după i-am dat mașina a spus ca jocul nu e nici o problema. Asa ca ma repet, las-o balta. Iar după cum ai abordat problema, ești mai jos decat un lăutar rutier. Sau poate si tu ești vreun super şofer care coboară Mont Blanc-ul cu 90 km/h. Hai pa. Sa ai drumuri bune.
  2. Ionusiu

    IMI ASUM RISCUL

    De fapt știu ce trebuie sa fac, am joc in cupla de vreo 2-3 centimetri . Ma opresc la primul echipaj BAG sa facă o inspecție vizuala. Va țin la curent cu ce se mai întâmplă.
  3. Ionusiu

    IMI ASUM RISCUL

    Trebuie sa mai specific si faptul ca sunt pe cabina din 17 februarie. Azi fiind 7 iulie.
  4. Ionusiu

    IMI ASUM RISCUL

    Iar referitor la ce spune Mario, trebuie știut că orice organizaţie e puternică prin membrii sai. Dacă în sindicat sunt 10 oameni.... Puteți aştepta liniștiți pana veți vedea rezultate. Dacă vom fi o mie, tot putini vom fi dar putem mișca ceva. Si dacă vom fi toţi, nimeni nu ne putea reduce la tăcere. Si ca sa nu mai vorbesc povesti, întreb unde ma pot înscrie în sindicat? Se făcuse acum câțiva ani. Atunci nu eram șofer, si nu ma interesa.
  5. Ionusiu

    IMI ASUM RISCUL

    Ce sa fac? Ce ați face in locul meu?
  6. Ionusiu

    IMI ASUM RISCUL

    Am pornit de la ideea " Nu suntem uniti". Ca toţi cei de aici, sunt şofer, ca si 90% din șoferii de international am si o şcoală superioara. Si colac peste pupăză, acum am si o mare problema si va cer un sfat. Acum o luna am dus un bloc de granit de 26 de tone. 2 pe 1,8 pe 4 metri. Am fost nevoit sa călăresc frână si bolovanul a plecat de la loc. A rupt chingile, etc. Nu pot sa dovedesc ca marfa a fost legata. Nu am pozat-o după încărcare. Cert e ca a venit in fata, mi-a ieșit 50 cmr prin prelata, s-a pus pe roată dreaptă de la motrică si nu am putut sa o mai ridic din perne, a trebuit sa bag lemne între axa si sasiul tractorului sa pot sa ma întorc unde am încărcat ca sa rearanjeze marfa. Ok. Patronul a zis ca îmi ţine banii pe 2 zile. Am fost de acord ca eu conduceam. Azi, după o lună, îmi imputa 2 zile de weekend plus ziua când a fost problema plus kilometrii la prețul lui. Total, o săptămână. I-am spus sa retina banii si sa îmi caute cursa spre casa. Neplătită. Răspunsul lui a fost ca dacă am încărcare trebuie sa onorez cursa. Am mai încărcat si am lăsat mașina în garaj când boos-ul și-a bătut joc de mine, acum va cer sfatul, ce sa fac? Sa încarc si sa onorez cursa, sa nu încarc, sau sa încarc si sa îi las mașina în parcare? Si ar cam fi cazul sa ne organizam, ca mine sunt multi c u probleme. Mi-a spus ca ce, vreau sa suporte el weekend -ul cat am stat gol?
  7. Ionusiu

    IMI ASUM RISCUL

    Stimați colegi, într-adevăr, nu suntem uniți, problema este ca nici nu vrem asta. Aud prin parcări mereu acest laitmotiv, nu suntem uniți, nu avem sindicat, etc. De cate ori se propune sa se facă ceva apar probleme de genul : Trebuie sa închid programul, am uitat sa sting farurile, tre sa pornesc motorul ca ma lasă bateriile, etc. Si ma vad singur. In schimb îi admiram pe francezi, belgieni, etc. Si întreb, PANA CAND NE MAI LASAM CALCATI IN PICIOARE? PANA CAND SOFERUL ROMAN VA MAI FI CONSIDERAT CEA MAI IEFTINA PIESA A MAȘINII? Când ne vom trezi? Nu știu dacă s-a înființat un sindicat. Dar când voi afla de existenta lui am sa intru ca si membru. Pentru mine e mai ieftina cotizatia decat amenzile luate din cauza angajatorilor. Va doresc drumuri bune.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.