Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Viorel.

Members
  • Număr conținut

    2
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Viorel.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Salut colegu am o indoiala care ma macina de multa vreme acum vreo 6 luni avem tensiunea destul de mare 170 cu 90 dupa care m-am dus la medic mia dat tratament mi-a spus sa tin regim iar acum e cam de la 12 cu 6 si ajunge cateodata si 15 cu 8 . Ce sanse am sa lucrez in strainatate cu fisa medicala pentru ca m-au sunat pentru franta .Va multumesc pentru raspunsuri Drumuri bune.

  2. Va salut colegilor! Asa cum reiese si din titlu, as vrea sa aflu detalii despre aceasta firma, respectiv relatia cu angajatul. Au dat anunt la ziar la noi la Galati ca angajeaza sofer, si normal vreau sa aflu si parerea celor care au lucrat sau au auzit despre ei: respecta CM, platesc bine si la timp, te exploateaza ca pe sclavi, chestii d-astea. Numai bine, drumuri bune!
  3. Va salut colegilor, Lucrez pe un DAF LF 45-160, euro 4 ( AD BLUE ), si de vreo doua zile mi-a aparut pe display WARNING ENGINE, si pe ceasul de kilometraj s-a aprins martorul de gaze esapament cu semnul exclamarii. Am facut plinul la AD BLUE, dar nu s-a schimbat nimic. Am facut o diagnoza nu prea profesionala la un service de turisme, si tipul mi-a zis ca persista o eroare numita AMBRA. Rugamintea mea este sa-mi comunicati cam despre ce este vorba, eventual cum sa rezolv problema. Va multumesc, drumuri bune!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.