Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

MAERIVOET

Members
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de MAERIVOET

  1. salut colegu EMC68. Ma intrebi de ce nu mai spun nimic!? Eu unul mi.am spus punctul de vedere. Barfele dintre voi nu ma intereseaza. Ceea ce am spus si repet Van Moer este o firma serioasa. Daca voi va barfiti si nu va intelegeti atunci voi sunteti cei neseriosi. Nu vreau sa creada lumea altceva. Cati soferi care lucreaza in comunitate au conditiile pe care le aveti voi la Van Moer? Bucatarie, dusuri, internet, tv digi, masina pt cumparaturi? Am fost acolo si stiu. Asa ca nu mai spuneti voi ca e o firma neserioasa. E urat. Drumuri bune.
  2. salut. Ar trebuie sa cititi mai bine ceea ce am scris despre Van Moer. Am spus ca este o firma serioasa nu am vb despre barfele dintre colegii romani. Colegul ''sofer'' se pare ca lucrezi la Van Moer asa ca te rog nu imi spune ca e rau la Van Moer. Firma este serioasa. Ca exista barfe intre voi asta nu o face o firma neserioasa.
  3. Salutare colegi. Eu sunt Claudiu si lucrez in Belgia, portul din Anvers. Nu am aceeasi experienta ca majoritatea dintre voi dar ma descurc. In fiecare zi ma intalnesc cu alti colegi din tara si daca am ocazia si pot ii ajut sa gaseasca cate o adresa, asa ca daca va pot ajuta pe vreunul dintre voi ma gasiti aici. O zi buna.
  4. adevarul e ca eu nu cunosc cum sta treaba in tara dar iti spun inca odata ca Van Moer este o firma f serioasa. Eu nu cred tot ceea ce aud de aceea nu vorbesc de alte firme. La Van Moer, care este in portul din Anvers si unde sunt cazati romanii eu merg de cel putin 4 ori pe zi. Asa ca pot sa te contrazic, nu cred ceea ce aud ci vad eu personal. Iti spun cu tot respectul, tu crezi tot ceea ce auzi. Mult succes.
  5. salutare colegi. Nu inteleg care este problema unora cu Van Moer.Eu cunosc destui soferi de la aceasta firma si romani si belgieni. Romanii sunt baieti buni(nu lucrez impreuna cu ei dar vb destul de des) dar belgienii sunt rasisti. Oricum va pot spune ca este o firma foarte serioasa. De angajari nu stiu nimic dar daca aveti ocazia sa lucrati acolo nu o ratati. Bafta si drumuri bune.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.