Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

GOBITI

Members
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de GOBITI

  1. OK, multumesc, stii cumva unde pot sa fac in afara de " reprezentanta DAF " ...?
  2. la DAF XF 105.410 an 2010 EEV in relanti si in special cand motorul este cald se simte o vibratie , trepidatie , ca si cum ar fi subturat , indicatorul de la turometru arata undeva la 55o - 540 rotatii ...nu arata nici o eroare ... , daca il turez nu se mai simte. Este normal ...? , ma poate ajuta cineva , pareri , rezolvari 🙂 ...?
  3. GOBITI

    cupla DAF

    cumperi o tija filetata , M16X1,5 , cred ca asta e dimensiunea .... ps...te rog nu folosi litere gen chat...
  4. Are momente cand bate de rupe si sunt momente cand nu bate , dar tot nu e foarte ok . Anvelopele sunt Firestone .
  5. Am schimbat anvelopele pe axa fata , la directie si au fost echilibrate cu pulbere pentru echilibrat (hoffman 504 , cred) . Nu stiu ce se-ntampla dar sunt momente cand bat foarte tare , ca si cand nu ar fi echilibrate . Am verificat in tabel cantitatea de pulbere care mi-a pus-o , era corecta . Acum nu stiu , masura trebuia sa fie plina (capacelul ras ? ), sau masura respectiva are gradatie .... Nu am constatat ca problema sa apara la o anumita viteza .... sunt momente cand nu bat , dar tot nu este cum ar trebui . Inainte au fost echilibrate cu plumb si nu am avut probleme. Stie cineva , care ar fi problema , o rezolvare ?
  6. Este numai frigiderul sau are si lada depozitare langa el ? Are suport ? Poze ...?
  7. Da, este valabil . Ai de vanzare ...?
  8. Cumpar frigider pentru DAF XF 105.
  9. Am un Daf 1700 , un model mai vechi si Imi ramane pedala de ambreiaj tare, in timpul mersului . Opresc in intersectie si nu mai intra in viteza deoarece pedala de ambreiaj ramane tare. Acest fapt nu este o regula, dar a inceput sa fie mai des. Dupa cateva incercari isi revine. Lichid nu pierde, aerul are presiune normala. Ce probleme ar putea fi ?
  10. Trebuie sa aducem un camion echipat cu tahograf pentru un sofer, putem conduce doi soferi (in echipaj) acest camion ? Va rog explicati-mi si mie daca da sau cum pot proceda ?
  11. Cumpar duba cu usi la spate, lungime 6,5 m, inaltime maxim 2,4m, de preferat din aluminiu.
  12. Pai am vrut sa platesc rovinieta la Petrom si nu a vrut sa incaseze , deoarece aveam autorizatie de circulatie provizorie si nu ma poate incasa.
  13. cum poti avea copie conforma , daca camionul nu este inmatriculat? are numere provizorii (rosii) si este cumparat pe firma. Avand autorizatie provizorie de circulatie, nu mai trebuie platita rovinieta.
  14. GOBITI

    Cumpar DAF 1700

    nu stie nimeni, nu a auzit nimeni ...? un DAf 1700 de vanzare ? >
  15. Cat timp mai tine asta, cu foile de concediu ? Deja trebuie completat Registrul C.A.
  16. Deci , ideea e sa nu am marfa in el , nu ? Sper sa iau .....teapa. Tnx.
  17. sa inteleg k gol pot circula, fara probleme...? exista vreun art. de lege referitor la asa ceva...?
  18. Poate circula un camion pe drumurile publice cu numere provizorii, dar fara copie conforma ? Urmeaza sa fie inmatriculat.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.